hola

La Fundació Sanitària Mollet ha rebut el Gold Seal of ApprovalTM d’acreditació hospitalària de la Joint Commission International, l’acreditació de qualitat i seguretat de pacient referent a nivell mundial.

Segons informa el centre sanitari en un comunicat, el Comitè Acreditador de Chicago ho va aprovar després d’una auditoria de 1.200 estàndards de qualitat i seguretat a la Fundació en la qual van participar professionals i persones ateses i es van revisar tots els processos.

Així, l’Hospital de Mollet i l’Hospital Sociosanitari de Mollet s’han convertit, respectivament, en el primer hospital general de servei públic i el primer centre sociosanitari en rebre aquesta acreditació a Catalunya. En el comunicat de la Fundació, el seu director general, Jaume Duran, explica que «la qualitat és un procés de millora continua amb la mirada posada sempre en les nostres persones ateses i en els nostres professionals».

La Joint Comission Internacional és el principal organisme acreditatiu de millora de la qualitat de l’assistència sanitària i la seguretat dels pacients a tot el món. Aquesta auditoria fa una avaluació de diferents àrees i processos, com per exemple, la gestió del medicament, l’atenció quirúrgica i el control i la prevenció d’infeccions, entre d’altres.


Foto: Hospital de Mollet / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Casal Popular completa l'aforament en la programació del 5è aniversari
29 Nov 2021 11:13 - RedaccióEl Casal Popular completa l'aforament en la programació del 5è aniversari

El Casal Popular Pit roig ha celebrat els cinc anys de local de l'entitat amb aforament complet a totes [ ... ]

SPS Solidària vol que el Ple rebutgi la criminalització de les ongs palestines
29 Nov 2021 11:09 - RedaccióSPS Solidària vol que el Ple rebutgi la criminalització de les ongs palestines

Coincidint amb la celebració el 29 de novembre del Dia Internacional de Solidaritat amb el Poble Palestí, [ ... ]

L'AMPA de l'EBM Can Folguera organitza una xerrada sobre les joguines per infants de 0 a 3 anys
29 Nov 2021 11:34 - NataliaL'AMPA de l'EBM Can Folguera organitza una xerrada sobre les joguines per infants de 0 a 3 anys

L’AMPA de l’Escola Bressol Municipal Can Folguera organitza el proper 2 de desembre una xerrada [ ... ]