hola

Aquest matí s'ha procedit a la retirada dels mòduls prefabricats de l'Escola Bernat de Mogoda que han acollit durant més de dues dècades aules d'educació infantil. L'espai que ocupaven aquests barracons es destinarà ara a l'ampliació del pati. La Generalitat condicionarà aquest estiu el nou espai. Un camió-grua de grans dimensions ha facilitat el treball als operaris.

La retirada dels mòduls prefabricats estava programada per a l'any passat, però la pandèmia va fer ajornar aquestes obres en previsió a la necessitat de més espais per a desdoblaments d'aules. La Generalitat ha decidit ara amb l'actual situació procedir a la seva eliminació.

El director de l'Escola Bernat de Mogoda, Fran Moro, ha explicat que ara comença una nova etapa amb l'eliminació dels barracons i ha afegit que "s'ha lluitat per aconseguir una segona línia però no ha pogut ser i amb l'edifici actual podrem mantenir el servei". El director ha explicat que en aquest espai estava previst la construcció d'un aulari nou però amb la creació de la nova escola Els Aigüerols i la baixada de natalitat el projecte no s'ha realitzat. Ara el centre guanyarà espai per al pati que arranjarà la Generalitat de Catalunya. "En el nou projecte educatiu volem un pati atractiu i educatiu amb zona de jocs", segons ha expressat Fran Moro que ha comentat que el pati de l'Escola Bernat de Mogoda "és un dels patis més macos del Vallès Occidental".


Foto: L'operació s'ha realitzat amb un camió-grua de grans dimensions / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Clam contra les violències masclistes
26 Nov 2021 11:08 - RedaccióClam contra les violències masclistes

L'Ajuntament de Santa Perpètua va commemorar ahir el 25N Dia Internacional per a l'erradicació de [ ... ]

El grup Periferia actua a CAM Bernades aquest dissabte
26 Nov 2021 11:30 - RedaccióEl grup Periferia actua a CAM Bernades aquest dissabte

Demà dissabte la CAMissió amb la col·laboració de la Regidoria de Joventut organitza la segona activitat [ ... ]

L'acte institucional per commemorar el 25N serà aquesta tarda a la Sala de Plens
25 Nov 2021 12:05 - NataliaL'acte institucional per commemorar el 25N serà aquesta tarda a la Sala de Plens

L'Ajuntament de Santa Perpètua commemora avui 25N el Dia Internacional per l'erradicació de les violències [ ... ]