hola

La Biblioteca Josep Jardí ha recollit 262 quilos d'aliments a través del Mercat de revistes que va organitzar entre els dies 5 i 9 de juliol. Aquests aliments seran recollits per la Regidoria de Serveis Socials i es destinaran a les famílies amb menys recursos de Santa Perpètua.

Concretament s'han recollit 83 quilos d'arròs, 81 de pasta, 74 de llegums, 17 litres d'oli, 27 quilos de sucre i set de diversos aliments no demanats. En total han pres part 148 persones.

Recordem que aquest cop, la Biblioteca Municipal Josep Jardí ha celebrat un Mercat de revistes solidari. L'objectiu era que la ciutadania es pogués endur a casa documents que s’han esporgat al llarg dels dos últims anys. Segons una taula d'equivalència, la ciutadania ha pogut emportar-se un número determinat de llibres i revistes. Normalment aquest mercat es feia sense ser solidari, però aquest any i ja que al 2020 no es va poder fer per la pandèmia, l'equipament va pensar en transformar-lo en solidari.

La directora de la Biblioteca Municipal, Míriam Gásquez, ha detallat els resultats del Mercat de revistes amb la participació de 148 persones i un total de 262 quilos d'aliments recollits. Gásquez apunta que encara cal fer una valoració global però que no seria descabellat repetir aquesta fórmula de mercat de revistes solidari i cada dos anys.

Per la seva part, la regidora de Serveis Socials, Infància i Adolescència, Ana Bajo, ha valorat molt positivament la solidaritat que s'ha mogut a través d'aquesta iniciativa ja que considera que "té més valor el moviment social creat que les revistes que han pogut emportar-se".


Foto: Exemplars del Mercat de revistes que la Biblioteca Municipal posava a disposició dels usuaris / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Clam contra les violències masclistes
26 Nov 2021 11:08 - RedaccióClam contra les violències masclistes

L'Ajuntament de Santa Perpètua va commemorar ahir el 25N Dia Internacional per a l'erradicació de [ ... ]

El grup Periferia actua a CAM Bernades aquest dissabte
26 Nov 2021 11:30 - RedaccióEl grup Periferia actua a CAM Bernades aquest dissabte

Demà dissabte la CAMissió amb la col·laboració de la Regidoria de Joventut organitza la segona activitat [ ... ]

L'acte institucional per commemorar el 25N serà aquesta tarda a la Sala de Plens
25 Nov 2021 12:05 - NataliaL'acte institucional per commemorar el 25N serà aquesta tarda a la Sala de Plens

L'Ajuntament de Santa Perpètua commemora avui 25N el Dia Internacional per l'erradicació de les violències [ ... ]