hola

Desenes de persones es van concentrar ahir a la tarda a la plaça de la Vila per mostrar el seu rebuig i condemnar l'assassinat del jove Samuel a la ciutat d'A Corunya. El Comitè Feminista de Santa Perpètua va realitzar la convocatòria i va donar lectura a un manifest on es reclama més educació contra l’odi i contra la lgtbifòbia. Els partits polítics, amb representació a la Corporació, també van adherir-se a la convocatòria que va finalitzar amb un minut de silenci en record d'en Samuel.

Joan Artés i Tamar Zamora van donar lectura al manifest que expressa que "l'odi no pot guanyar". Artés va assenyalar que estem vivint un moment especialment delicat amb un repunt d'actes violents per diferents motius i va recordar les paraules que el pare de Samuel va deixar al lloc on van assassinar brutalment al seu fill.

El manifest assenyala que "no podem permetre que l'odi ens guanyi, que encara hi hagi gent posant en dubte la violència masclista, la lgtbifòbia i fins i tot normalitzant-la" i demana que tots els partits polítics, les institucions públiques i les administracions es posicionin i treballin conjuntament per aconseguir que "no ens matin, que no ens matin per cap raó i que ens deixin expressar el nostre gènere i la nostra sexualitat com vulguem". Per últim assenyala que "necessitem una societat forta, que lluiti contra la lgtbifòbia en el seu dia a dia, que no sigui còmplice de rialles, de burles, de comentaris homòfobs o masclistes en cap àmbit de la seva vida!".


Foto: Un moment de la lectura del manifest / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]