hola

L'ONGD local Asperpol ha enviat aquest dilluns via marítima un contenidor cap a Gàmbia amb el material recollit durant l'any per moblar la clínica de Pakali Ba que ha estat restaurada i ampliada per l'entitat durant l'últim any. Aquest projecte ha comptat amb la subvenció de l'Ajuntament de Santa Perpètua.

El projecte constructiu de rehabilitació del centre mèdic ha solucionat molts problemes d'humitat en el sostre, s'ha ampliat la sala dedicada a maternitat que era molt petita i amb insuficient capacitat elèctrica, i per permetre l'ús de material mèdic molt necessari són imprescindibles plaques fotovoltaiques. Ara en aquest contenidor s'envia mobiliari com llits d'hospital, cadires per a la sala d'espera i material fungible.

En el mateix transport també van taules i cadires per a l'escola de Jarra Sukuta que es va rehabilitar el 2019 i llibres de text que s'han folrat per crear una biblioteca en el mateix centre. El contenidor hauria d'arribar a Gàmbia en unes tres setmanes.

Una delegació d'Asperpol viatjarà a la tardor per acabar de comprovar tots els avenços fets en els seus projectes i poder tancar-los. L'ONGD local ha agraït a les persones voluntàries que durant aquest cap de setmana han treballat per poder col·locar tot el material dins del contenidor i les donacions fetes per diverses empreses que han permès omplir aquest contenidor. Part del cost del transport es paga amb els beneficis obtinguts a través del Torneig solidari de pàdel celebrat a primers de juny. També han agraït a l'Ajuntament la cessió de l'espai on s'ha anat acumulant el material i on s'ha pogut omplir el contenidor.

Foto: Part del  material que s'ha enviat a Gàmbia / L'informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Santa Perpètua celebra el Dia de les Persones amb Diversitat Funcional
03 Des 2021 13:24 - NataliaSanta Perpètua celebra el Dia de les Persones amb Diversitat Funcional

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda se suma a la celebració del Dia Internacional de les Persones [ ... ]

L'Ajuntament obre la convocatòria per a l’atorgament de tres parades del Mercat Municipal
03 Des 2021 13:11 - NataliaL'Ajuntament obre la convocatòria per a l’atorgament de tres parades del Mercat Municipal

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha obert el procés per a l'atorgament de tres parades del [ ... ]

La Fira Nadal dona el tret de sortida el 12 de desembre a la programació de les festes
03 Des 2021 11:21 - NataliaLa Fira Nadal dona el tret de sortida el 12 de desembre a la programació de les festes

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda i les entitats i comerços han dissenyat la programació Nadal [ ... ]