hola

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Santa Perpètua ha clausurat el projecte del Servei Comunitari amb un acte telemàtic celebrat el 10 de juny. L’acte va comptar amb l’assistència de part de l’alumnat dels Instituts Estela Ibèrica i Rovira-Forns que ha participat en els projectes: Padrins Lectors, Bibliomòbil, Biodiversitat a la Riera de Caldes, Impulsem l’Estratègia Residu Zero, Espais Memòria Activa Gent Gran, Mirar amb les Mans (patrimoni inclusiu), Sumem amb el PAE, Agents Joves per la Igualtat, Impulsem la Biblioteca del Casal Cívic, App Benvinguts a Santa Perpètua, Joves Periodistes, i Belles Arts: identitats truncades.

El Servei Comunitari, realitzat per alumnes de 3r i 4t d’ESO, es va iniciar en el curs escolar 2019- 2020 però, pels efectes de la pandèmia de la Covid-19 i les restriccions, no es van poder realitzar totes les accions previstes ni la jornada de cloenda. El projecte cerca desenvolupar la competència social i ciutadana de l’alumnat. L’alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, ha expressat que “és molt positiu que aquest tipus de projectes transversals, i els valors que representen, formin part de l’educació que s’imparteix als instituts”. Va destacar que l’alumnat ha fet “un munt de projectes i d’activitats molt interessants que, sens dubte, contribuiran a aconseguir una Santa Perpètua millor per a tothom” i va afegir que “heu fet tot aquest treball en unes circumstàncies difícils, el que li atorga més valor encara”.

El regidor d’Educació, Pere García, va destacar que un dels objectius d’Educació “és donar suport als instituts de la ciutat en la seva tasca educativa” i va afegir que el Servei Comunitari el van prendre “com una oportunitat per endegar projectes” i “eixamplar els horitzons i posar a l’abats de nois i noies una serie de projectes en el que poguéssim aprendre, fer un servei i conèixer el seu entorn”.

L’acte també va comptar amb la participació del director del Servei Educatiu del Vallès Occidental VI, Josep Ramon; Yolanda Pascual, coordinadora pedagògica de l’Institut Estela Ibèrica; Fran Rivera, professor de l’Institut Rovira-Forns; Marta Flórez, dinamitzadora del Projecte Educatiu de Ciutat; i Maria del Mar Salvador, Cap d’Educació.

 

L’alumnat del Servei Comunitari al projecte Identitats Truncades / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Clam contra les violències masclistes
26 Nov 2021 11:08 - RedaccióClam contra les violències masclistes

L'Ajuntament de Santa Perpètua va commemorar ahir el 25N Dia Internacional per a l'erradicació de [ ... ]

El grup Periferia actua a CAM Bernades aquest dissabte
26 Nov 2021 11:30 - RedaccióEl grup Periferia actua a CAM Bernades aquest dissabte

Demà dissabte la CAMissió amb la col·laboració de la Regidoria de Joventut organitza la segona activitat [ ... ]

L'acte institucional per commemorar el 25N serà aquesta tarda a la Sala de Plens
25 Nov 2021 12:05 - NataliaL'acte institucional per commemorar el 25N serà aquesta tarda a la Sala de Plens

L'Ajuntament de Santa Perpètua commemora avui 25N el Dia Internacional per l'erradicació de les violències [ ... ]