hola

Un centenar de persones van participar el 23 de juny en la revetlla de Sant Joan organitzada pel Casal Popular Pit roig. Aquesta celebració ha estat molt diferent degut a les mesures per evitar el risc de contagi de la Covid-19.

La festa es va desenvolupar al pati de l'escola Santiga amb taules i cadires distribuïdes per grups bombolla i amb la distància mínima de seguretat. La revetlla va consistir en un sopar de carmanyola, karaoke i ball.

El president del Casal Popular Pit roig, Guillermo Almansa, ha afirmat que malgrat totes les mesures que es van haver de prendre, la revetlla va anar molt bé perquè la gent tenia moltes ganes de celebrar en comunitat. Almansa ha subratllat que la gent va demanar ball i no volia acabar la festa, però es van complir amb totes les mesures i horaris.

La revetlla ha estat la segona activitat que ha pogut celebrar el Casal Popular Pit roig que ara començarà a pensar en les activitats que es puguin fer de cara a Festa Major i al setembre. El president de l'entitat ha recordat que aquest dijous 1 de juliol han convocat amb altres organitzacions locals la presentació d'un llibre i ha avançat que al mes de juliol podria preparar algun acte festiu més.

Aquest dijous 1 de juliol a les 19.30 h a la plaça de la Vila participa en la presentació del llibre Amnistia. Propostes per a un debat necessari que comptarà amb una de les autores Mireia Vehí.


Foto: La festa es va celebrar al pati de l'Escola Santiga / Casal Popular

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'Hospital de Mollet registra dos persones ingressades per Covid-19
28 Oct 2021 10:59 - RedaccióL'Hospital de Mollet registra dos persones ingressades per Covid-19

A l’Hospital de Mollet actualment hi ha dues persones ingressades per Covid-19, segons va informar [ ... ]

CASSA instal·la un dipòsit de clor per regar el parc Central
28 Oct 2021 08:49 - NataliaCASSA instal·la un dipòsit de clor per regar el parc Central

La companyia d’aigües CASSA ha finalitzat l’obra d’un dipòsit de clor amb una capacitat de deu [ ... ]

'Tu separes!', nou taller de l'Aula del Parc el 7 de novembre
28 Oct 2021 08:14 - Natalia'Tu separes!', nou taller de l'Aula del Parc el 7 de novembre

L'Aula del Parc programa pel diumenge 7 de novembre l'activitat 'Tu separes!' En aquesta proposta les [ ... ]