hola

Ràdio Santa Perpètua recupera programes en directe de col·laboradors de l’emissora en la temporada d’estiu que començarà aquest dilluns 28 de juny. Sota l’eslògan L’estiu brilla a la Ràdio, tornaran a posar-se davant dels micròfons dels estudis de l’emissora municipal algunes de les persones que des del març de 2020 han continuat fent els seus programes des de casa.

Una decisió que va ser necessària prendre davant de la pandèmia de la Covid-19 i que era molt esperada per tota la Unitat de Comunicació de l’Ajuntament de Santa Perpètua i pels propis col·laboradors. Alguns d’ells no han pogut fer programes durant més d’un any. Així tornen a l’estudi Núria Torondel amb Òpera Top, els dijous a les 16h i Jordi Pocoví amb Obrim el weekend, el divendres a les 16h. També a les 20h trobarem a la ràdio, els dilluns a Gerard Rodríguez amb En comú ens fotem, els dimarts a Rosa Vidal amb Sota la palmera i els dimecres a Iván Lorente amb Vickingo Rock i els dijous i divendres a les 21 h estaran en directe Tamar Zamora amb La lletra petita de la història i Arturo Pedrerol amb Les nits calentes. Continuarem gaudint de La llanterna màgica de Jordi Tarradas i d’EGB FM amb Valen del Olmo i Xavi Nusas però amb una selecció de millors moments, de l’espai nou de Rosa Ortega Enganxa’t, i cada dia a les 17h L’hora del conte, un programa d’Ona Bitlles.

Els magazins de matí i de tarda de Ràdio Santa Perpètua seran el Fem estiu, d’Andrés Aracil, de 9 a 13 h, i Avís per a navegants, amb Gemma Abasolo, de 18 a 19 h. El departament de musicals ha elaborat cinc espais Directes en el 107, L’hora de les lentes, Funky plastic, Tornant als 80 i Chillout.

Els serveis informatius continuaran oferint les edicions de 9.30 i 13 h en directe i butlletins al llarg del dia (11, 12.05, 15 i 17 h). Així com la retransmissió del plens municipals.

El regidor de Comunicació, Marçal Solà, està molt satisfet amb la possibilitat que en la temporada d'estiu s'ofereix als col·laboradors de poder tornar a fer directes als estudis. Solà ha recordat que des del març de 2020 alguns col·laboradors han volgut continuar fent ràdio des de casa seva ja que no podien entrar a l'equipament municipal degut a les restriccions de la covid-19.

El regidor de Comunicació espera que la programació d'estiu de Ràdio Santa Perpètua sigui del gust de la ciutadania i que la temporada 2021-2022 que començarà al setembre sigui el més presencial possible, però subratlla que la pandèmia ens ha fet no donar res per fet.

Foto: Les instal·lacions de l’emissora tornaran a veure entrar col·laboradors / L’Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]