hola

Tot l’alumnat de l’Escola Tabor ha participat en el vídeo final del tema central que ha marcat les activitats del curs 20-21 «Estima’t! Cuida’t!».

Segons informa l’escola, la pandèmia ha obligat la societat a assumir algunes mesures higièniques a la vida i també a les aules. L’alumnat, durant aquest curs, ha dut a terme activitats de conscienciació de la salut física i la salut mental, així com campanyes de xarxes socials referents a la temàtica. Per tancar el curs, tot l’alumnat ha participat en un vídeo de final de curs on mostra allò que ha après a través de les activitats. El clip es pot veure a la web escolatabor.cat.

En el marc de la salut, l’alumnat de l’Escola Tabor ha col·laborat un any més amb el Banc de Sang i Teixits per promoure la recollida de sang a l’Espai La Fusteria del centre. L’alumnat de 4t ha treballat l’aparell circulatori, la sang, els seus components i els grups sanguinis i per finalitzar el projecte han desenvolupat una campanya de publicitat amb rètols que s’han repartit per tot el municipi.

Proves Cangur i Certamen de lectura en veu alta


D’altra banda, l’alumnat dels cursos compresos entre 5è de Primària i 4t d’ESO han participat aquest any en les proves Cangur que organitza la Societat Catalana de Matemàtiques. Tal com explica l’escola, un grup de tres alumnes ha quedat per sobre de la mitjana de notes de la seva categoria.

El centre també informa que tres alumnes d’ESO han estat guanyadors a la fina sectorial del XVII Certamen de lectura en veu alta organitzat per la Fundació Enciclopèdia Catalana. L’acte de lliurament de premis es va fer el 15 de juny i es pot veure a la web de l’Escola Tabor.

Gespa artificial al pati del terrat


L’Escola Tabor ha inaugurat la instal·lació de gespa artificial al seu pati del terrat. Aquesta intervenció s’emmarca en el Pla de Reformes i Millores de les Instal·lacions i ara l’alumnat pot gaudir d’una zona amb gespa i amb bancs de fusta al terrat.


Foto: Classe de Gregal de l'Escola Tabor durant el vídeo / Escola Tabor

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Clam contra les violències masclistes
26 Nov 2021 11:08 - RedaccióClam contra les violències masclistes

L'Ajuntament de Santa Perpètua va commemorar ahir el 25N Dia Internacional per a l'erradicació de [ ... ]

El grup Periferia actua a CAM Bernades aquest dissabte
26 Nov 2021 11:30 - RedaccióEl grup Periferia actua a CAM Bernades aquest dissabte

Demà dissabte la CAMissió amb la col·laboració de la Regidoria de Joventut organitza la segona activitat [ ... ]

L'acte institucional per commemorar el 25N serà aquesta tarda a la Sala de Plens
25 Nov 2021 12:05 - NataliaL'acte institucional per commemorar el 25N serà aquesta tarda a la Sala de Plens

L'Ajuntament de Santa Perpètua commemora avui 25N el Dia Internacional per l'erradicació de les violències [ ... ]