hola

L'Ajuntament de Santa Perpètua va lliurar l'11 de juny els diplomes corresponent als projectes de diversificació curricular Orienta’t i Supera’t que ha realitzat l’alumnat de l’institut Estela Ibèrica. El projecte Supera’t ha comptat amb una participació de 12 alumnes de 3r d’ESO que han realitzat pràctiques en una quinzena d'equipaments: centres educatius, centres cívics, Pavelló, Educació, La Promotora i el restaurant Granja Soldevila.

En el projecte Orienta’t, que ha comptat amb 15 alumnes de 4t d’ESO participants de l’institut Estela Ibèrica, l’Ajuntament ha posat a disposició un espai on aquests alumnes han pogut fer un aprenentatge pre-laboral, i treballar el currículum escolar en un entorn diferent posant a l’abast del professorat recursos educatius específics. Aquests tallers tenen com a finalitat que l’aplicació pràctica dels coneixements adquirits esdevinguin un element motivador per a ells i elles.Els tallers han tingut una durada trimestral i han consisitit en un taller de hípica a les instal·lacions de GSIS, un taller videoblog a La Granja Soldevila i un taller cuina a les instal·lacions de GSIS.

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda amb aquests projectes pretén oferir un suport a l’institut Estela Ibèrica per tal de donar una resposta a les necessitats educatives de l’alumnat amb una atenció individualitzada que afavoreixi la seva integració escolar per tal que assoleixin les capacitats i les competències bàsiques per acreditar l’Educació Secundària Obligatòria. A l’acte van assistir l’alumnat participant dels projectes, amb els seus tutors, la directora del centre educatiu, el regidor d’Educació i l’alcaldessa.


Foto: Lliurament de diplomes a l'alumnat de l'INS Estela Ibèrica / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Casal Popular completa l'aforament en la programació del 5è aniversari
29 Nov 2021 11:13 - RedaccióEl Casal Popular completa l'aforament en la programació del 5è aniversari

El Casal Popular Pit roig ha celebrat els cinc anys de local de l'entitat amb aforament complet a totes [ ... ]

SPS Solidària vol que el Ple rebutgi la criminalització de les ongs palestines
29 Nov 2021 11:09 - RedaccióSPS Solidària vol que el Ple rebutgi la criminalització de les ongs palestines

Coincidint amb la celebració el 29 de novembre del Dia Internacional de Solidaritat amb el Poble Palestí, [ ... ]

L'AMPA de l'EBM Can Folguera organitza una xerrada sobre les joguines per infants de 0 a 3 anys
29 Nov 2021 11:34 - NataliaL'AMPA de l'EBM Can Folguera organitza una xerrada sobre les joguines per infants de 0 a 3 anys

L’AMPA de l’Escola Bressol Municipal Can Folguera organitza el proper 2 de desembre una xerrada [ ... ]