hola

L'Ajuntament de Santa Perpètua va lliurar l'11 de juny els diplomes corresponent als projectes de diversificació curricular Orienta’t i Supera’t que ha realitzat l’alumnat de l’institut Estela Ibèrica. El projecte Supera’t ha comptat amb una participació de 12 alumnes de 3r d’ESO que han realitzat pràctiques en una quinzena d'equipaments: centres educatius, centres cívics, Pavelló, Educació, La Promotora i el restaurant Granja Soldevila.

En el projecte Orienta’t, que ha comptat amb 15 alumnes de 4t d’ESO participants de l’institut Estela Ibèrica, l’Ajuntament ha posat a disposició un espai on aquests alumnes han pogut fer un aprenentatge pre-laboral, i treballar el currículum escolar en un entorn diferent posant a l’abast del professorat recursos educatius específics. Aquests tallers tenen com a finalitat que l’aplicació pràctica dels coneixements adquirits esdevinguin un element motivador per a ells i elles.Els tallers han tingut una durada trimestral i han consisitit en un taller de hípica a les instal·lacions de GSIS, un taller videoblog a La Granja Soldevila i un taller cuina a les instal·lacions de GSIS.

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda amb aquests projectes pretén oferir un suport a l’institut Estela Ibèrica per tal de donar una resposta a les necessitats educatives de l’alumnat amb una atenció individualitzada que afavoreixi la seva integració escolar per tal que assoleixin les capacitats i les competències bàsiques per acreditar l’Educació Secundària Obligatòria. A l’acte van assistir l’alumnat participant dels projectes, amb els seus tutors, la directora del centre educatiu, el regidor d’Educació i l’alcaldessa.


Foto: Lliurament de diplomes a l'alumnat de l'INS Estela Ibèrica / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Les treballadores del SAD convoquen vagues parcials en defensa de les seves condicions de treball
21 Oct 2021 13:02 - RedaccióLes treballadores del SAD convoquen vagues parcials en defensa de les seves condicions de treball

Les treballadores del Servei d’Atenció Domiciliària (SAD) del Consell Comarcal del Vallès Occidental [ ... ]

L'Hospital de Mollet amplia les visites a l'àrea d'hospitalització sense restricció horària
21 Oct 2021 11:29 - RedaccióL'Hospital de Mollet amplia les visites a l'àrea d'hospitalització sense restricció horària

L'Hospital de Mollet ha ampliat les visites a l'àrea d'hospitalització sense restricció horària [ ... ]

La Policia Local organitza una nova campanya de control de patinets elèctrics
18 Oct 2021 09:04 - RedaccióLa Policia Local organitza una nova campanya de control de patinets elèctrics

La Policia Local de Santa Perpètua ha anunciat una nova campanya de control i sanció a les persones [ ... ]