hola

L’Hospital de Mollet continua amb una xifra d'ingressats per Covid-19 en decreixement respecte a setmanes anteriors. El nombre actual és de set persones ingressades. En la darrera setmana s’han donat tretze altes, amb un total de 1.438 des de l'inici de la pandèmia, i no hi ha hagut cap defunció.

Recuperació de l'atenció al part

D'altra banda, el centre hospitalari ha informat que en el primer dia que s'ha recuperat l'atenció al part ja han nascut dos nadons. Segons ha informat l'Hospital de Mollet, l'activitat del part s'inicia en un entorn sectoritzat i acollidor per tal de mantenir la seguretat i la comoditat de la dona i el nadó i es permetrà l’accés d'un acompanyant durant tot el procés de part. També recorda que l’Àrea d’Atenció a la Dona disposa de sales de part natural humanitzades amb un espai acollidor i més còmode per a les pacients i acompanyants i una sala de lactància per a professionals i usuaris.

El part humanitzat consta de dos elements clau. El primer és apoderar la dona i la seva família sobre les seves opcions de part i respectar les seves decisions sempre que sigui possible a través d’un pla de part personalitzat. El segon és oferir-li un espai on desenvolupar el treball de part de la manera més còmode i relaxada possible.

Canal Youtube Recupera't Online

La Fundació Sanitària Mollet llança el canal de Youtube Recupera’t Online, liderat per Servei de Rehabilitació amb més de 140 vídeos de creació pròpia. S’expliquen i ensenyen els exercicis a la consulta perquè posteriorment el pacient els pugui realitzar des de casa amb suport audiovisual, fet que suposa una millora de l’atenció, una més ràpida recuperació i una major adherència al tractament, segons informa l'Hospital.

El canal inclou vídeos de rehabilitació (fisioteràpia, teràpia ocupacional i logopèdia) que poden donar resposta a les necessitats de moltes especialitats com traumatologia, clínica del dolor, logopèdia, malalts respiratoris, ginecologia, hospital de dia o infermeria i s’està utilitzant des de l’atenció primària, hospitalització o tractaments ambulatoris.

Recupera’t Online neix durant el primer brot de la pandèmia per Covid19. Des d’octubre de 2020, els més de 2.000 pacients del Servei de Rehabilitació han notat una millora en l’escala EVA* de dolor passant del 7 fins a 4,5 de mitjana. Així mateix, tots els professionals del servei han valorat l’eina com a molt positiva. Segons una enquesta realitzada als professionals del servei, el 100% creu que Recupera’t Online és una eina eficaç per millorar el tractament de Rehabilitació i que ajuda a millorar l’adherència al tractament.

Foto: Hospital de Mollet / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Clam contra les violències masclistes
26 Nov 2021 11:08 - RedaccióClam contra les violències masclistes

L'Ajuntament de Santa Perpètua va commemorar ahir el 25N Dia Internacional per a l'erradicació de [ ... ]

El grup Periferia actua a CAM Bernades aquest dissabte
26 Nov 2021 11:30 - RedaccióEl grup Periferia actua a CAM Bernades aquest dissabte

Demà dissabte la CAMissió amb la col·laboració de la Regidoria de Joventut organitza la segona activitat [ ... ]

L'acte institucional per commemorar el 25N serà aquesta tarda a la Sala de Plens
25 Nov 2021 12:05 - NataliaL'acte institucional per commemorar el 25N serà aquesta tarda a la Sala de Plens

L'Ajuntament de Santa Perpètua commemora avui 25N el Dia Internacional per l'erradicació de les violències [ ... ]