hola

La Regidoria de Desenvolupament Local ha iniciat el dispositiu Engega'tLand 2021. Es tracta d'un programa que s'adreça a joves del municipi de 16 a 29 anys que estan en situació d'atur o que treballen i busquen una millora de feina i/o de formació. El programa està cofinançat per la Diputació de Barcelona i "dona continuïtat a l'atenció als joves del municipi per millorar les seves competències, desenvolupant i ampliant coneixements, capacitats, habilitats i actituds clau que actualment requereix el mercat de treball, un mercat laboral en plena acceleració envers la transformació digital", ha detallat la Regidoria.

"A través d'un viatge simulat per diferents territoris, establirem un itinerari d'inserció integral i adaptat que inclourà la millora d'habilitats sociopersonals i digitals que l'actual mercat laboral està demandant", ha explicat Desenvolupament Local que ha afegit que també s'ofereix la possibilitat del suport en la recerca de formació o de retorn al sistema educatiu, a més de pràctiques en empreses de 140 hores de durada. El dispositiu proposa accions formatives i d'orientació professional totalment gratuïtes i adaptades a la situació actual, tant pel que fa als continguts com a les modalitats d'impartició ja que combina activitats presencials amb semipresencials i en línia, a través de les noves tecnologies com la plataforma SPMAulavirtual (https://spmaulavirtual.cat/) de Desenvolupament Local.

Aquesta edició es perllongarà fins al mes d'octubre de 2022 i preveu diferents formacions relacionades amb la creació de continguts digitals i eines pel disseny 3D. A més, s'organitzaran diferents càpsules de millora competencial i de recerca de feina, a més d'oferir suport emocional i la realització de sortides per conèixer empreses de diferents sectors.

Els joves interessats a prendre part en aquest dispositiu es poden adreçar a l'edifici de Desenvolupament Local, situat a la plaça del Treball, o bé trucar al telèfon 93 544 61 63 o enviar un correu electrònic a l'adreça perezmr@staperpetua.cat.

 

Foto: El programa finalitzarà a l'octubre del 2022 / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Comença la cinquena edició del programa Correm junt@s d'Asperpol
21 Oct 2021 11:37 - RedaccióComença la cinquena edició del programa Correm junt@s d'Asperpol

L’ONGD associació cultural i esportiva perpetuenca de policies ASPERPOL va començar ahir una nova [ ... ]

L'Hospital de Mollet amplia les visites a l'àrea d'hospitalització sense restricció horària
21 Oct 2021 11:29 - RedaccióL'Hospital de Mollet amplia les visites a l'àrea d'hospitalització sense restricció horària

L'Hospital de Mollet ha ampliat les visites a l'àrea d'hospitalització sense restricció horària [ ... ]

La Policia Local organitza una nova campanya de control de patinets elèctrics
18 Oct 2021 09:04 - RedaccióLa Policia Local organitza una nova campanya de control de patinets elèctrics

La Policia Local de Santa Perpètua ha anunciat una nova campanya de control i sanció a les persones [ ... ]