hola

La Regidoria de Desenvolupament Local ha iniciat el dispositiu Engega'tLand 2021. Es tracta d'un programa que s'adreça a joves del municipi de 16 a 29 anys que estan en situació d'atur o que treballen i busquen una millora de feina i/o de formació. El programa està cofinançat per la Diputació de Barcelona i "dona continuïtat a l'atenció als joves del municipi per millorar les seves competències, desenvolupant i ampliant coneixements, capacitats, habilitats i actituds clau que actualment requereix el mercat de treball, un mercat laboral en plena acceleració envers la transformació digital", ha detallat la Regidoria.

"A través d'un viatge simulat per diferents territoris, establirem un itinerari d'inserció integral i adaptat que inclourà la millora d'habilitats sociopersonals i digitals que l'actual mercat laboral està demandant", ha explicat Desenvolupament Local que ha afegit que també s'ofereix la possibilitat del suport en la recerca de formació o de retorn al sistema educatiu, a més de pràctiques en empreses de 140 hores de durada. El dispositiu proposa accions formatives i d'orientació professional totalment gratuïtes i adaptades a la situació actual, tant pel que fa als continguts com a les modalitats d'impartició ja que combina activitats presencials amb semipresencials i en línia, a través de les noves tecnologies com la plataforma SPMAulavirtual (https://spmaulavirtual.cat/) de Desenvolupament Local.

Aquesta edició es perllongarà fins al mes d'octubre de 2022 i preveu diferents formacions relacionades amb la creació de continguts digitals i eines pel disseny 3D. A més, s'organitzaran diferents càpsules de millora competencial i de recerca de feina, a més d'oferir suport emocional i la realització de sortides per conèixer empreses de diferents sectors.

Els joves interessats a prendre part en aquest dispositiu es poden adreçar a l'edifici de Desenvolupament Local, situat a la plaça del Treball, o bé trucar al telèfon 93 544 61 63 o enviar un correu electrònic a l'adreça perezmr@staperpetua.cat.

 

Foto: El programa finalitzarà a l'octubre del 2022 / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Clam contra les violències masclistes
26 Nov 2021 11:08 - RedaccióClam contra les violències masclistes

L'Ajuntament de Santa Perpètua va commemorar ahir el 25N Dia Internacional per a l'erradicació de [ ... ]

El grup Periferia actua a CAM Bernades aquest dissabte
26 Nov 2021 11:30 - RedaccióEl grup Periferia actua a CAM Bernades aquest dissabte

Demà dissabte la CAMissió amb la col·laboració de la Regidoria de Joventut organitza la segona activitat [ ... ]

L'acte institucional per commemorar el 25N serà aquesta tarda a la Sala de Plens
25 Nov 2021 12:05 - NataliaL'acte institucional per commemorar el 25N serà aquesta tarda a la Sala de Plens

L'Ajuntament de Santa Perpètua commemora avui 25N el Dia Internacional per l'erradicació de les violències [ ... ]