hola

El segon Torneig solidari de pàdel organitzat per l'ONG local Asperpol es va celebrar el 5 de juny amb la meitat de la participació que es buscava, però tot i així, Asperpol està contenta amb els resultats. L'entitat ha hagut de convocar aquesta activitat cinc vegades perquè la situació d'emergència sanitària i els canvis de mesures o les dades de contagi l'han fet impossible els quatre cops anteriors.

Un total de 60 parelles van participar en el Torneig solidari Asperpol per Gàmbia que es va desenvolupar a les pistes del Catalunya Pàdel Club de Santa Perpètua. Els beneficis obtinguts han estat uns 700 euros que ajudaran a l'ONG en les despeses d'enviament del material recollit per a la clínica de Pakali Ba que està restaurant i ampliant i per l'escola de Jarra Sukuta que va millorar al 2019. Les dues estan molt a prop. I en el cas de la clínica beneficia uns 20.000 persones.

La presidenta de l'ONG Asperpol, Aurora Merchán, ha recordat que després de quatre dates diferents i d'ajornaments era previsible que el nombre d'esportistes participants fos menor del desitjat.

L'objectiu d'Asperpol en muntar aquest torneig era d'una banda donar a conèixer l'ONG i de l'altra aconseguir fons per pagar el contenidor que ha de viatjar fins a Gàmbia amb el material. Enviar un contenidor costa uns 4.000 euros i els beneficis han estat 700 euros. Merchán ha destacat que cals er optimistes i estar contents amb les coses que es van aconseguint.

El projecte de rehabilitació de la clínica de Pakali Ba està molt avançat, segons explica Asperpol. Ara és el moment de pintar i de dotar-lo amb el mobiliari i material que s'enviarà amb el contenidor aquest mes.L'ONG local Asperpol ha volgut donar les gràcies als participants i als patrocinadors, espònsors i establiments que han volgut posar el seu granet de sorra per a aquest acte esportiu solidari.


Foto: El torneig es va celebrar el dissabte 5 de juny / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Santa Perpètua celebra el Dia de les Persones amb Diversitat Funcional
03 Des 2021 13:24 - NataliaSanta Perpètua celebra el Dia de les Persones amb Diversitat Funcional

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda se suma a la celebració del Dia Internacional de les Persones [ ... ]

L'Ajuntament obre la convocatòria per a l’atorgament de tres parades del Mercat Municipal
03 Des 2021 13:11 - NataliaL'Ajuntament obre la convocatòria per a l’atorgament de tres parades del Mercat Municipal

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha obert el procés per a l'atorgament de tres parades del [ ... ]

La Fira Nadal dona el tret de sortida el 12 de desembre a la programació de les festes
03 Des 2021 11:21 - NataliaLa Fira Nadal dona el tret de sortida el 12 de desembre a la programació de les festes

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda i les entitats i comerços han dissenyat la programació Nadal [ ... ]