hola

L'Hort petit va ser l'activitat que ha tancat la programació 2020-2021 de l'Aula del parc ja que ara s'aturaran les activitats per l'estiu. En aquesta darrera ocasió, amb el nombre màxim de famílies inscrites, les dinamitzadores de l'Aula del parc van comptar amb l'ajuda de l'Associació d'Hortolans de la Plana del Molí i del seu hort pedagògic.

Els infants participants van poder treballar els horts i la terra juntament amb els hortolans, ja que l'objectiu era apropar l'agricultura a les famílies i que coneguin els horts i l'ofici de pagès. Els menuts van veure on creixent les patates i va poder fer alguna plantació. Per arrodonir l'activitat les famílies van construir un hort vertical que es van endur a casa per poder fer créixer verdures i hortalisses encara que tinguin poc espai.

Una de les dinamitzadores de l'activitat, Alba Sanuy, ha valorat molt positivament el curs 2020-2021 de l'Aula del Parc perquè la resposta de les famílies ha estat molt bona per a totes les experiències proposades.

Pel que fa a la darrera activitat del curs, Sanuy ha explicat que l'estada i l'experiència amb els pagesos havia estat molt enriquidora i que els infants havien gaudit molt.

Alba Sanuy ha destacat que amb les mesures del Procicat les places estaven limitades a deu i ha donat les gràcies als participants perquè havien omplert totes les places i a cada sessió hi havia llista d'espera

L'Aula del parc ha tancat portes per les vacances d'estiu. Ara les dinamitzadores de l'espai treballaran per dissenyar accions sobre l'energia i altres temàtiques que es programaran a partir del setembre.


Foto: La visita a l'hort pedagògic ha tancat la temporada que retorna al setembre / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'Hospital de Mollet registra dos persones ingressades per Covid-19
28 Oct 2021 10:59 - RedaccióL'Hospital de Mollet registra dos persones ingressades per Covid-19

A l’Hospital de Mollet actualment hi ha dues persones ingressades per Covid-19, segons va informar [ ... ]

CASSA instal·la un dipòsit de clor per regar el parc Central
28 Oct 2021 08:49 - NataliaCASSA instal·la un dipòsit de clor per regar el parc Central

La companyia d’aigües CASSA ha finalitzat l’obra d’un dipòsit de clor amb una capacitat de deu [ ... ]

'Tu separes!', nou taller de l'Aula del Parc el 7 de novembre
28 Oct 2021 08:14 - Natalia'Tu separes!', nou taller de l'Aula del Parc el 7 de novembre

L'Aula del Parc programa pel diumenge 7 de novembre l'activitat 'Tu separes!' En aquesta proposta les [ ... ]