hola

El Cercle de Recerques i Estudis Mogoda (CREM), el Cineclub Cisco de Can Mosenya i l’Associació d’Amics de Santiga es mostren satisfetes de la resposta ciutadana a la programació commemorativa del Dia Mundial del Medi Ambient celebrat dissabte 5 de juny. La sisena edició d’aquesta jornada va comptar amb força seguiment, segons l'organització.

Les entitats organitzadores van voler dedicar aquesta edició a Lluís Carreras, qui havia estat membre destacat del CREM i del Cineclub Cisco Mosenya i ens va deixar la setmana passada.

El programa va constar de tres activitats: una passejada naturalista, la projecció d'una pel·lícula a l'interior de l'Església de Santiga que també es va poder visitar amb guia. Més d'una vintena de persones van participar a la passejada.

El representant del CREM, Ernest Vilàs, ha confirmat que hi ha ganes de fer activitats i això es va traduir en una molt bona resposta al programa elaborat per les tres entitats amb motiu del Dia Mundial del Medi Ambient.

Vilàs ha explicat que es van seguir els protocols Covid-19 per a la projecció de la pel·lícula dins de l'Església i que més de vint eprsones van prendre part a l'itinerari naturalista guiat per ACRES.

Ernest Vilàs ha subratllat que aquesta edició ha estat emotiva perquè faltava Lluís Carreras, membre destacat de dues de les entitats organitzadores que va morir la setmana passada i a qui es va voler dedicar l'acte.

El CREM ha informat que durant aquest any de pandèmia s'han continuat fent les visites a l'Església de Santiga en el marc del projecte d'Esglésies amagades. Vilàs ha dit que han estat moltes les visites aprofitant que no es podia sortir del municipi.

 

Foto: La sortida naturalista va estar amenitzada per ACRES / L'Informatiu 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'Hospital de Mollet registra dos persones ingressades per Covid-19
28 Oct 2021 10:59 - RedaccióL'Hospital de Mollet registra dos persones ingressades per Covid-19

A l’Hospital de Mollet actualment hi ha dues persones ingressades per Covid-19, segons va informar [ ... ]

CASSA instal·la un dipòsit de clor per regar el parc Central
28 Oct 2021 08:49 - NataliaCASSA instal·la un dipòsit de clor per regar el parc Central

La companyia d’aigües CASSA ha finalitzat l’obra d’un dipòsit de clor amb una capacitat de deu [ ... ]

'Tu separes!', nou taller de l'Aula del Parc el 7 de novembre
28 Oct 2021 08:14 - Natalia'Tu separes!', nou taller de l'Aula del Parc el 7 de novembre

L'Aula del Parc programa pel diumenge 7 de novembre l'activitat 'Tu separes!' En aquesta proposta les [ ... ]