hola

La Junta de Govern Local ha aprovat aquest mes de maig la convocatòria per a la concessió de subvencions a projectes de cooperació al desenvolupament, presentats per organitzacions no governamentals i entitats i associacions sense afany de lucre. L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda destinarà aquest exercici 2021 un total de 80.000 euros a subvencionar projectes de cooperació. El període de presentació de sol·licituds va del 7 al 20 de juny ambdós inclosos. Les sol·licituds s'han de presentar telemàticament a través de la seu electrònica del web de l'Ajuntament de Santa Perpètua.

La subvenció màxima per projecte no podrà ser superior al 80% del cost total de la intervenció amb un màxim de 35.000 euros. En cas de projectes plurianuals, no podrà superar els 25.000 euros per exercici.

La Regidoria de Solidaritat i Cooperació Internacional ha informat que per afavorir la tasca de les organitzacions no governamentals, entitats i associacions sense afany de lucre la justificació de la subvenció atorgada en la convocatòria de 2021 es realitzarà com a data màxima el 31 de març de 2022. Els projectes seran valorats segons el Pla director de Cooperació 2018-2022 que fixa com a principis bàsics la solidaritat, l'apropiació, els processos transformadors, l'impacte i l'eficiència, la sensibilització, la qualitat i la transparència. El mateix Pla estableix unes zones geogràfiques preferents que són els països pobres de la mediterrània, Magreb, Amèrica llatina, Àfrica subsahariana i aquells països i pobles amb els quals la cooperació catalana tingui una especial relació.

Els projectes han d'estar en línia amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i l'Agenda 2030. En la valoració dels projectes es tindran en compte els principis bàsics i les línies transversals del Pla Director aprovat pel Ple de la corporació.

 

Foto: Centre materno infantil de Tifariti amb la subvenció de l'Ajuntament / SPSolidària

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Les bufadores que ha adquirit l'Ajuntament arribaran a La Palma la setmana vinent
15 Oct 2021 13:06 - NataliaLes bufadores que ha adquirit l'Ajuntament arribaran a La Palma la setmana vinent

L'Ajuntament de Santa Perpètua, amb la col·laboració de l'empresa local Due Logística, ja ha enviat [ ... ]

El DOT inicia noves càpsules sobre ofimàtica, identitat digital i xarxes socials
15 Oct 2021 08:24 - NataliaEl DOT inicia noves càpsules sobre ofimàtica, identitat digital i xarxes socials

La Regidoria de Desenvolupament Local posa en marxa aquest mes d'octubre noves càpsules formatives [ ... ]

Tret de sortida de la novena edició del projecte ElectroCatFP
14 Oct 2021 09:36 - NataliaTret de sortida de la novena edició del projecte ElectroCatFP

L'Ajuntament de Santa Perpètua ha començat a preparar la novena edició de l'ElectroCatFP. Representants [ ... ]