hola

Aquest dilluns han començat les obres de millora del CAP Santa Perpètua. Els treballs consisteixen principalment en l'adequació d'un nou espai per a l'àrea d'extraccions, que ara s'ubica al soterrani i que es traslladarà a la planta baixa, amb la resta de consultes. L'actuació pretén facilitar l'accés d'aquest servei a persones amb mobilitat reduïda. El projecte també inclou l'ampliació de consultes i l'habilitació de finestres per millorar la ventilació dels espais de l'ambulatori, segons ha informat la regidora de Salut Pública, Sandra Gómez.

En una primera fase, les obres s’executaran a la planta baixa del CAP. Durant el període d’aquesta intervenció, els usuaris hauran d’accedir al soterrani del CAP, on actualment es fan les extraccions i la vacunació, a peu per la rampa de l’esquerra. L’objectiu de les obres és crear una nova zona d’extraccions i de vacunació i també dur a terme millores funcionals a les consultes. En cap cas l’atenció assistencial es veurà afectada, segons ha informat l'ICS en un comunicat.

El període d'execució de les obres és dei quatre mesos. La regidora de Salut confia que entre octubre o novembre es pugui gaudir ja de la reforma del centre sanitari.

Sandra Gómez ha demanat també paciència a la ciutadania per aquestes obres, que en principi no afectaran al desenvolupament de l'atenció sanitària. D'altra banda, la Regidoria de Salut ha fet una crida a la responsabilitat per no estacionar els vehicles en les places d'aparcament destinades a persones amb mobilitat reduïda i que estan situades a l'avinguda de Jacint Verdaguer prop del CAP. L'Ajuntament recomana als usuaris i usuàries del CAP , que si es desplacen al centre sanitari en vehicle, estacionen el cotxe en l'aparcament del barri de Can Folguera.


Foto: Imatge d'arxiu / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Les bufadores que ha adquirit l'Ajuntament arribaran a La Palma la setmana vinent
15 Oct 2021 13:06 - NataliaLes bufadores que ha adquirit l'Ajuntament arribaran a La Palma la setmana vinent

L'Ajuntament de Santa Perpètua, amb la col·laboració de l'empresa local Due Logística, ja ha enviat [ ... ]

El DOT inicia noves càpsules sobre ofimàtica, identitat digital i xarxes socials
15 Oct 2021 08:24 - NataliaEl DOT inicia noves càpsules sobre ofimàtica, identitat digital i xarxes socials

La Regidoria de Desenvolupament Local posa en marxa aquest mes d'octubre noves càpsules formatives [ ... ]

Tret de sortida de la novena edició del projecte ElectroCatFP
14 Oct 2021 09:36 - NataliaTret de sortida de la novena edició del projecte ElectroCatFP

L'Ajuntament de Santa Perpètua ha començat a preparar la novena edició de l'ElectroCatFP. Representants [ ... ]