hola

Aquest dilluns han començat les obres de millora del CAP Santa Perpètua. Els treballs consisteixen principalment en l'adequació d'un nou espai per a l'àrea d'extraccions, que ara s'ubica al soterrani i que es traslladarà a la planta baixa, amb la resta de consultes. L'actuació pretén facilitar l'accés d'aquest servei a persones amb mobilitat reduïda. El projecte també inclou l'ampliació de consultes i l'habilitació de finestres per millorar la ventilació dels espais de l'ambulatori, segons ha informat la regidora de Salut Pública, Sandra Gómez.

En una primera fase, les obres s’executaran a la planta baixa del CAP. Durant el període d’aquesta intervenció, els usuaris hauran d’accedir al soterrani del CAP, on actualment es fan les extraccions i la vacunació, a peu per la rampa de l’esquerra. L’objectiu de les obres és crear una nova zona d’extraccions i de vacunació i també dur a terme millores funcionals a les consultes. En cap cas l’atenció assistencial es veurà afectada, segons ha informat l'ICS en un comunicat.

El període d'execució de les obres és dei quatre mesos. La regidora de Salut confia que entre octubre o novembre es pugui gaudir ja de la reforma del centre sanitari.

Sandra Gómez ha demanat també paciència a la ciutadania per aquestes obres, que en principi no afectaran al desenvolupament de l'atenció sanitària. D'altra banda, la Regidoria de Salut ha fet una crida a la responsabilitat per no estacionar els vehicles en les places d'aparcament destinades a persones amb mobilitat reduïda i que estan situades a l'avinguda de Jacint Verdaguer prop del CAP. L'Ajuntament recomana als usuaris i usuàries del CAP , que si es desplacen al centre sanitari en vehicle, estacionen el cotxe en l'aparcament del barri de Can Folguera.


Foto: Imatge d'arxiu / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Clam contra les violències masclistes
26 Nov 2021 11:08 - RedaccióClam contra les violències masclistes

L'Ajuntament de Santa Perpètua va commemorar ahir el 25N Dia Internacional per a l'erradicació de [ ... ]

El grup Periferia actua a CAM Bernades aquest dissabte
26 Nov 2021 11:30 - RedaccióEl grup Periferia actua a CAM Bernades aquest dissabte

Demà dissabte la CAMissió amb la col·laboració de la Regidoria de Joventut organitza la segona activitat [ ... ]

L'acte institucional per commemorar el 25N serà aquesta tarda a la Sala de Plens
25 Nov 2021 12:05 - NataliaL'acte institucional per commemorar el 25N serà aquesta tarda a la Sala de Plens

L'Ajuntament de Santa Perpètua commemora avui 25N el Dia Internacional per l'erradicació de les violències [ ... ]