El Vila-real va guanyar ahir a la nit la UEFA Europa League en derrotar el Manchester United en la tanda de penals. Gerard Moreno va inaugurar el marcador al minut 29, però els anglesos van empatar a la segona part. Després d’una pròrroga en la qual no hi va haver gols, tot es va decidir en la tanda de penals. Es van haver de llençar 22 penes màximes i Rulli va aturar la darrera al porter del Manchester que va donar el triomf al Vila-real, que jugarà la propera temporada la Champions League.

És el primer títol per a Gerard Moreno a nivell professional. El de Santa Perpètua ha marcat aquest any 7 gols a la UEFA Europa League i ha estat el pichichi de la competició, empatat amb altres tres jugadors.

0
0
0

22 Abr 2024 12:21 - RedaccióEl Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block

La primera activitat del projecte Fènix va tenir lloc aquest dissabte 20 d’abril al parc dels Ametller. [ ... ]

L'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient
22 Abr 2024 11:18 - RedaccióL'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient

L'Ajuntament de Santa Perpètua podrà reactivar el Consell Municipal de Medi Ambient després que en [ ... ]

19 Abr 2024 12:49 - RedaccióL'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari

L’AFA de l’Escola Bernat de Mogoda recull fins al 26 d’abril llibres i joguines per celebrar el [ ... ]