hola

La Regidoria d’Educació ha rebut un total de 101 sol·licituds de preinscripció per una oferta vacant de 125 places en les escoles bressol municipals. El nombre de sol·licituds quedaria cobert amb les set aules a cadascuna de les dues escoles bressol municipals, com havia previst l’Ajuntament.

Les famílies han presentat la preinscripció de manera equilibrada entre l’escola bressol municipal Can Folguera i Els Pins tal i com queda reflectit en la desena de vacants que han quedat per a cadascuna.
La Regidoria d’Educació subratlla que si en el moment de la matrícula les peticions creixessin encara es podrien obrir dues aules més. No obstant això, s’apunta que la matriculació acostuma a ser bastant fidel a la preinscripció, però que aquest curs podria ser diferent per tot el que ha generat la pandèmia. El més habitual al llarg dels cursos anteriors és que les matriculacions siguin un pèl inferiors a les preinscripcions, que varii una mica cap al gener i també al llarg del curs ja que la matrícula és viva i les necessitats i circumstàncies familiars són variables, segons apunten des del departament municipal.

La baixada de la natalitat és notable al llarg dels darrers anys. El 2016 les sol·licituds d’escoles bressol municipals en el període de preinscripcions van ser 165. Aquest any 2021, 101, una xifra que suposa 64 inscripcions menys.

El regidor d’Educació, Pere García, ha recordat que dels actuals alumnes de les escoles bressol, 109 passaran a P3 el curs vinent i que s’han presentat 101 preinscripcions. “Amb les preinscripcions presentades, les dues escoles bressol municipals comptarien el curs vinent amb set aules cadascuna i tindrien una desena de vacants i la possibilitat d’obrir una aula més cadascuna”, segons ha recordat Pere García. El regidor d’Educació ha insistit que caldrà esperar al període de matriculacions per si cal modificar alguna cosa de l’oferta inicial, però que l’experiència d’altres anys indica que les matrícules solen ser menors a les sol·licituds presentades.

El tràmit continua l’1 de juny amb la llista provisional; del 2 al 8 de juny es podran presentar reclamacions, del 9 a l’11 de juny es farà el sorteig per resoldre les sol·licituds empatades en punts, i el 15 de juny es faran públiques les llistes ordenades segons barem.


Foto: Escola Bressol Els Pins / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Santa Perpètua celebra el Dia de les Persones amb Diversitat Funcional
03 Des 2021 13:24 - NataliaSanta Perpètua celebra el Dia de les Persones amb Diversitat Funcional

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda se suma a la celebració del Dia Internacional de les Persones [ ... ]

L'Ajuntament obre la convocatòria per a l’atorgament de tres parades del Mercat Municipal
03 Des 2021 13:11 - NataliaL'Ajuntament obre la convocatòria per a l’atorgament de tres parades del Mercat Municipal

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha obert el procés per a l'atorgament de tres parades del [ ... ]

La Fira Nadal dona el tret de sortida el 12 de desembre a la programació de les festes
03 Des 2021 11:21 - NataliaLa Fira Nadal dona el tret de sortida el 12 de desembre a la programació de les festes

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda i les entitats i comerços han dissenyat la programació Nadal [ ... ]