hola

La classe de 2n de Primària (Xaloc) de l'Escola Tabor amb el conte de La selva dels animals és finalista dels VIII Jocs Florals Escolars de Catalunya que convoca el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya. El centre, en un comunicat, ha informat que els nens i nenes de Xaloc elaboren cada curs un conte audiovisual, que enguany l’han presentat als VIII Jocs Florals Escolars de Catalunya, i ha passat a la final de Catalunya com a representant del Vallès Occidental.

El conte de “La selva dels animals” ha estat el treball final d’un projecte elaborat a la classe de 2n de Primària. El producte final de la feina dels alumnes (i les seves mestres) és un conte audiovisual que es pot veure al canal de l'Escola Tabor de Youtube. Barrejant elements naturals, joguines, estris de casa, la història narra les aventures d’uns animals que s’han de defensar de les actuacions d’alguns humans.

El departament d'Educació convoca els jocs florals amb l’objectiu de promoure l’escriptura tant en prosa com en poesia en infants i joves de sis a divuit anys. En la categoria del conte il·lustrat, adreçat a tots els alumnes de primària i als alumnes de primària de les escoles d’educació especial, l’objectiu és promoure la creació literària potenciant el treball interdisciplinari des de l'àmbit lingüístic, l’àmbit digital i l’àmbit artístic. En aquesta categoria s’han d’abordar noves tècniques narratives com el guió, la llengua oral, la banda sonora i la dimensió visual i plàstica.


Foto: Escola Tabor / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Casal Popular completa l'aforament en la programació del 5è aniversari
29 Nov 2021 11:13 - RedaccióEl Casal Popular completa l'aforament en la programació del 5è aniversari

El Casal Popular Pit roig ha celebrat els cinc anys de local de l'entitat amb aforament complet a totes [ ... ]

SPS Solidària vol que el Ple rebutgi la criminalització de les ongs palestines
29 Nov 2021 11:09 - RedaccióSPS Solidària vol que el Ple rebutgi la criminalització de les ongs palestines

Coincidint amb la celebració el 29 de novembre del Dia Internacional de Solidaritat amb el Poble Palestí, [ ... ]

L'AMPA de l'EBM Can Folguera organitza una xerrada sobre les joguines per infants de 0 a 3 anys
29 Nov 2021 11:34 - NataliaL'AMPA de l'EBM Can Folguera organitza una xerrada sobre les joguines per infants de 0 a 3 anys

L’AMPA de l’Escola Bressol Municipal Can Folguera organitza el proper 2 de desembre una xerrada [ ... ]