hola

La classe de 2n de Primària (Xaloc) de l'Escola Tabor amb el conte de La selva dels animals és finalista dels VIII Jocs Florals Escolars de Catalunya que convoca el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya. El centre, en un comunicat, ha informat que els nens i nenes de Xaloc elaboren cada curs un conte audiovisual, que enguany l’han presentat als VIII Jocs Florals Escolars de Catalunya, i ha passat a la final de Catalunya com a representant del Vallès Occidental.

El conte de “La selva dels animals” ha estat el treball final d’un projecte elaborat a la classe de 2n de Primària. El producte final de la feina dels alumnes (i les seves mestres) és un conte audiovisual que es pot veure al canal de l'Escola Tabor de Youtube. Barrejant elements naturals, joguines, estris de casa, la història narra les aventures d’uns animals que s’han de defensar de les actuacions d’alguns humans.

El departament d'Educació convoca els jocs florals amb l’objectiu de promoure l’escriptura tant en prosa com en poesia en infants i joves de sis a divuit anys. En la categoria del conte il·lustrat, adreçat a tots els alumnes de primària i als alumnes de primària de les escoles d’educació especial, l’objectiu és promoure la creació literària potenciant el treball interdisciplinari des de l'àmbit lingüístic, l’àmbit digital i l’àmbit artístic. En aquesta categoria s’han d’abordar noves tècniques narratives com el guió, la llengua oral, la banda sonora i la dimensió visual i plàstica.


Foto: Escola Tabor / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Les treballadores del SAD convoquen vagues parcials en defensa de les seves condicions de treball
21 Oct 2021 13:02 - RedaccióLes treballadores del SAD convoquen vagues parcials en defensa de les seves condicions de treball

Les treballadores del Servei d’Atenció Domiciliària (SAD) del Consell Comarcal del Vallès Occidental [ ... ]

L'Hospital de Mollet amplia les visites a l'àrea d'hospitalització sense restricció horària
21 Oct 2021 11:29 - RedaccióL'Hospital de Mollet amplia les visites a l'àrea d'hospitalització sense restricció horària

L'Hospital de Mollet ha ampliat les visites a l'àrea d'hospitalització sense restricció horària [ ... ]

La Policia Local organitza una nova campanya de control de patinets elèctrics
18 Oct 2021 09:04 - RedaccióLa Policia Local organitza una nova campanya de control de patinets elèctrics

La Policia Local de Santa Perpètua ha anunciat una nova campanya de control i sanció a les persones [ ... ]