hola

Aquest divendres 21 de maig finalitza el període de preinscripció a les escoles bressol municipals. A causa de la situació de la pandèmia, el procés es realitzarà de manera telemàtica a través del web municipal staperpetua.cat. La Regidoria d'Educació dona suport a les persones que no puguin fer el tràmit en aquesta modalitat. Per a qualsevol dubte o aclariment, les famílies també es poden adreçar a la Regidoria d'Educació, a través del correu electrònic educacio@staperpetua o bé trucant al 93 560 01 03.

Educació també remarca la importància de l'escolarització en l'etapa educativa 0-3 anys i recorda que l'equip de professionals de l'escola bressol té cura de l'infant i de les seves necessitats més bàsiques, a través de les quals es treballen els grans valors educatius, fomentant l'autonomia i organitzant el temps educatiu en la seva rutina. També assenyala que millora el desenvolupament de les habilitats cognitives i socioemocionals dels infants i afavoreix la conciliació de la vida familiar i laboral, la igualtat d'oportunitats, la inclusió i la cohesió social.

L'oferta pública d'escoles bressol del proper curs disposa de 214 places de les quals 16 són per a infants de 0-1 any; 78 per a nenes i nens d'1-2 anys; i 120 places per als de 2-3 anys. L'Escola Bressol Municipal Els Pins disposa de vuit vacants de 0-1 any; 27, d'1-2 anys i 26 de 2-3 anys; mentre que l'EBM Can Folguera disposa de vuit vacants de 0-1 any, 26 d'1-2 any i 30 de 2-3 anys. Cada centre comptarà amb 7 aules, encara que la Regidoria d'Educació remarca que en cas que la demanda sigui superior s'obriran nous grups.


Foto: Escola Bressol Els Pins / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Aquest dissabte se celebren jornades de portes obertes a les escoles bressol municipals
26 Abr 2024 09:50 - RedaccióAquest dissabte se celebren jornades de portes obertes a les escoles bressol municipals

La jornada de portes obertes a les escoles bressol municipals s’ha programat per al dissabte 27 d’abril [ ... ]

Salut convida a realitzar una enquesta sobre tabaquisme
26 Abr 2024 09:25 - RedaccióSalut convida a realitzar una enquesta sobre tabaquisme

La Regidoria de Salut de l’Ajuntament de Santa Perpètua anima a la població local a realitzar una [ ... ]

La Xarxa de Centres Cívics ofereix suport amb l’APP de la zona vermella
26 Abr 2024 09:16 - RedaccióLa Xarxa de Centres Cívics ofereix suport amb l’APP de la zona vermella

Les persones que es trobin amb dificultats per descarregar o fer servir el nou aplicatiu mòbil de la [ ... ]