hola

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda obre avui la convocatòria anual per a la presentació de les sol·licituds de subvencions a les entitats locals. Aquelles associacions que vulguin optar a l'ajut municipal hauran de presentar els seus projectes, fins a un màxim de quatre, seguint les bases de la convocatòria que estan penjades a la seu electrònica de l'Ajuntament.

Les sol·licituds s'han de fer telemàticament i amb certificat digital d'entitat fins al 30 de maig inclòs. Les entitats poden presentar projectes dels àmbits de cultura, esports, educació igualtat, salut, benestar social i acció veïnal. Normalment, les entitats segueixen les bases que fan referència al seu àmbit habitual, però en cas de realitzar un projecte d'un altre àmbit també es pot presentar i serà l'Ajuntament qui decidirà dins de quin sector específic forma part el mateix.

Les dotacions econòmiques de 2021 són inferiors o iguals a les de l'any passat a excepció de l'àmbit de salut que s'ha ampliat una mica degut a la situació sanitària actual. El tinent d'alcaldia de l'Àrea de Ciutadania i Serveis a les Persones, Pere García, ha explicat que "la disminució econòmica està motivada sobretot perquè la situació actual de les mesures anticovid han fet reduir les activitats socials i culturals que poden organitzar les entitats". Enguany l'Ajuntament destinarà 118.000 euros, un 20,8% menys que en l'exercici anterior. Pere García ha puntualitzat que "tot i la situació de restriccions, l'Ajuntament vol estar al costat del teixit associatiu local i animem les entitats a continuar desenvolupant i a presentar projectes subvencionables".

L'Ajuntament ha organitzat durant aquesta setmana unes sessions informatives telemàtiques amb les entitats que han volgut participar. L'objectiu era poder explicar el mètode de presentació de sol·licituds d'aquest any i també han servit per resoldre dubtes de les associacions sobre els projectes i els materials que són susceptibles de rebre subvenció.


Foto: La partida s'ha reduït un 20,8% en relació a l'any passat per la reducció d'activitats per la Covid-19 / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'AMPA de l'EBM Can Folguera organitza una xerrada sobre les joguines per infants de 0 a 3 anys
29 Nov 2021 11:34 - NataliaL'AMPA de l'EBM Can Folguera organitza una xerrada sobre les joguines per infants de 0 a 3 anys

L’AMPA de l’Escola Bressol Municipal Can Folguera organitza el proper 2 de desembre una xerrada [ ... ]

Santa Perpètua celebra el Dia Internacional de la Ciutat Educadora
29 Nov 2021 11:05 - NataliaSanta Perpètua celebra el Dia Internacional de la Ciutat Educadora

Santa Perpètua se suma a la celebració del Dia Internacional de la Ciutat Educadora, que es commemora [ ... ]

Una vintena de persones s'impliquen en la diagnosi del Pla de Mobilitat
29 Nov 2021 10:27 - NataliaUna vintena de persones s'impliquen en la diagnosi del Pla de Mobilitat

Una vintena de persones van formar part dels itineraris participatius que va organitzar l’Ajuntament [ ... ]