hola

L’Ajuntament de Santa Perpètua amplia el termini per a inscriure’s en els Casals d’Estiu i els Campus (esportiu, de hip hop i jove). Les inscripcions s'allarguen fins al 21 de maig i es poden fer online des d’aquest enllaç o bé presencials a la Granja Soldevila de 16 a 19 hores i al Pavelló d’Esports de 9 a 18 hores. Els Casals d’Estius i els Campus tindran lloc del 28 de juny al 30 de juliol i estan adreçades a infants, adolescents i joves, des de P3 a segon de Batxillerat.

“Hem reobert el termini d’inscripció perquè han quedat places lliures i així donem l’oportunitat a les famílies que no han arribat a temps”, explica la regidora de Serveis Socials, Infància i Adolescència, Ana Bajo. Des del departament destaquen que en aquest segon termini d’inscripció no es podran sol·licitar beques menjador. Així mateix, les famílies que ho necessitin sí que podran demanar l’ajut en la redacció de quota de matrícula. El regidor d'esports Julio Pérez per la seva banda ha anunciat que totes les inscripcions estan admeses i que no caldrà procedir al sorteig dels Campus, tal i com estava previst.

Els Casals d’estiu, per a infants des de P3 fins a 6è de Primària, es faran a les escoles La Florida, Bernat de Mogoda i Santa Perpètua amb diferents opcions d’horari i amb servei de menjador i acollida. Els Campus esportiu, per alumnat de 3r a 6è de Primària, i de hip-hop, des de 3r de Primària fins a 3r d'ESO, tindran lloc al Complex Esportiu municipal i pel Campus Jove, adreçat a joves d'ESO i Batxillerat, es faran servir els equipaments d’esports i el Centre Cívic Can Taió. Aquestes activitats seran en horari de matí (de 9 a 13 hores) amb possibilitat de servei de menjador fins a les 15 hores.

El preu del Casal complet és de 240 euros de 9 a 17h, i de 180 euros només de matí. Els campus esportiu, de hip hop i jove tenen un preu de 250 euros. En tots els casos es poden matricular per setmanes amb preus diferents segons la quantitat escollida.

Tota la informació sobre la campanya Estiu SPM es pot consultar aquí.

 

Foto: El termini estarà obert fins al 21 de maig / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Clam contra les violències masclistes
26 Nov 2021 11:08 - RedaccióClam contra les violències masclistes

L'Ajuntament de Santa Perpètua va commemorar ahir el 25N Dia Internacional per a l'erradicació de [ ... ]

El grup Periferia actua a CAM Bernades aquest dissabte
26 Nov 2021 11:30 - RedaccióEl grup Periferia actua a CAM Bernades aquest dissabte

Demà dissabte la CAMissió amb la col·laboració de la Regidoria de Joventut organitza la segona activitat [ ... ]

L'acte institucional per commemorar el 25N serà aquesta tarda a la Sala de Plens
25 Nov 2021 12:05 - NataliaL'acte institucional per commemorar el 25N serà aquesta tarda a la Sala de Plens

L'Ajuntament de Santa Perpètua commemora avui 25N el Dia Internacional per l'erradicació de les violències [ ... ]