hola

 

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha obert fins al 31 de maig el termini per tal que les persones físiques en situació d'atur i situacions econòmiques desfavorides del municipi sol·licitin la subvenció del rebut de l'Impost sobre Béns Immobles (IBI). L'ajut consisteix en la subvenció del 50% de la quota líquida de l'impost de l'IBI de l'exercici de 2020 amb un màxim de 150 euros per habitatge. El pressupost màxim que destina l'Ajuntament per a aquestes subvencions és de 5.000 euros.

L'objectiu d'aquesta mesura és "protegir les famílies amb menys recursos i minorar la repercussió econòmica que les hi pugui suposar el pagament d'aquest impost dels habitatges, especialment en el context actual de crisi sanitària que patim", ha detallat el Consistori.

La tramitació de la sol·licitud serà de forma preferentment telemàtica a la Seu Electrònica de l'Ajuntament a causa de l'actual situació de pandèmia de Covid-19, però també es podrà realitzar presencialment mitjançant el servei de Cita Prèvia de l'Oficina d'Atenció Ciutadana, trucant al telèfon 93 574 32 34, extensions 2117 i 2131.

Per accedir a la subvenció, les persones sol·licitants han d'acreditar els ingressos nets mensuals sense superar el que estableixen les bases de la convocatòria, només disposar d'un immoble i que sigui la residència habitual, no tenir deutes pendents de pagament en període executiu amb la Hisenda Municipal i que el valor cadastral de l'habitatge no superi els 150.000 euros.


Foto: Habitatges de Santa Perpètua / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'Hospital de Mollet registra dos persones ingressades per Covid-19
28 Oct 2021 10:59 - RedaccióL'Hospital de Mollet registra dos persones ingressades per Covid-19

A l’Hospital de Mollet actualment hi ha dues persones ingressades per Covid-19, segons va informar [ ... ]

CASSA instal·la un dipòsit de clor per regar el parc Central
28 Oct 2021 08:49 - NataliaCASSA instal·la un dipòsit de clor per regar el parc Central

La companyia d’aigües CASSA ha finalitzat l’obra d’un dipòsit de clor amb una capacitat de deu [ ... ]

'Tu separes!', nou taller de l'Aula del Parc el 7 de novembre
28 Oct 2021 08:14 - Natalia'Tu separes!', nou taller de l'Aula del Parc el 7 de novembre

L'Aula del Parc programa pel diumenge 7 de novembre l'activitat 'Tu separes!' En aquesta proposta les [ ... ]