hola

El Departament de Salut i l’Institut d’Estadística de Catalunya (IDESCAT) realitzaran, durant el primer semestre d’aquest any, l’Enquesta de Salut de Catalunya. L’objectiu és obtenir informació poblacional sobre l’estat de salut, els comportaments relacionats amb la salut i la utilització dels serveis sanitaris per part de la societat. Aquest any, Santa Perpètua de Mogoda, és un dels municipis de la regió sanitària l’àrea metropolitana Nord que participarà en el treball de camp de l’enquesta.

Segons informa el Departament de Salut, el qüestionari es portarà a terme per l’empresa IPSOS i no es realitzarà telefònicament. Una persona enquestadora degudament acreditada per Salut farà les preguntes de manera presencial al domicili de les persones que han estat seleccionades per la mostra, que podran ser o titulars o suplents. L’enquesta es realitzarà respectant les mesures de prevenció contra la Covid-19 per a que la trobada presencial sigui totalment segura. Les persones que participaran a l’enquesta rebran per correu ordinari, si és titular, o bé lliurada a mà, si és suplent, una carta informativa on s’expliquen els objectius del qüestionari, les instruccions per la seva realització i altres detalls relatius.

L’Enquesta de Salut de Catalunya es porta a terme cada any des del 2010 i s’entrevisten aproximadament unes 5.000 persones residents al territori, de totes les edats, no institucionalitzades i seleccionades aleatòriament a partir del registre oficial de població de l’Idescat. Tal com explica el Departament de Salut, és una activitat estadística de caràcter oficial i que s’emmarca dins del Pla estadístic de Catalunya vigent. Per això, les persones que han estat seleccionades tenen el deure de respondre de manera completa i verídica amb la garantia que totes les seves respostes estan protegides pel secret estadístic.

 

Foto: Santa Perpètua és un dels municipis que participarà a l'enquesta / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'Hospital de Mollet registra dos persones ingressades per Covid-19
28 Oct 2021 10:59 - RedaccióL'Hospital de Mollet registra dos persones ingressades per Covid-19

A l’Hospital de Mollet actualment hi ha dues persones ingressades per Covid-19, segons va informar [ ... ]

CASSA instal·la un dipòsit de clor per regar el parc Central
28 Oct 2021 08:49 - NataliaCASSA instal·la un dipòsit de clor per regar el parc Central

La companyia d’aigües CASSA ha finalitzat l’obra d’un dipòsit de clor amb una capacitat de deu [ ... ]

'Tu separes!', nou taller de l'Aula del Parc el 7 de novembre
28 Oct 2021 08:14 - Natalia'Tu separes!', nou taller de l'Aula del Parc el 7 de novembre

L'Aula del Parc programa pel diumenge 7 de novembre l'activitat 'Tu separes!' En aquesta proposta les [ ... ]