hola

L'AMPA de l'Escola Bressol Municipal l'Espiga té previst fer una concentració el 17 de maig a la plaça de la Vila per protestar davant de la decisió de l'Ajuntament de Santa Perpètua de no oferir places en aquest centre educatiu el proper curs. En principi la convocatòria era per a avui dilluns a les 18 hores, però els permisos sol·licitats no han arribat i han decidit programar-la d'aqui a dues setmanes. Les famílies es consideren perjudicades amb aquesta resolució ja que es veuran obligades a matricular els seus fills i filles a d'altres escoles molt més allunyades dels seus domicilis

Fins i tot assenyalen que en alguns casos, són els avis les persones que recullen els infants i aquest canvi de centre, amb una nova adaptació a l'equip docent, companys i edifici, pot fer que alguns tampoc puguin anar fins a altres escoles bressol. També que augmentarà el nombre de famílies que hagin d'utilitzar el vehicle privat per dur als infants al centre.

L'AMPA de L'Espiga critica que la decisió s'hagi pres unilateralment i només amb criteris econòmics. La seva presidenta, Maria Busquets, acusa l'Ajuntament de manipular dades indicant majors costos dels reals i menors nombres d'infants. Busquets ha afirmat que, malgrat el Consistori no parli de tancament ho és perquè si es reobre ja no serà el mateix projecte.

Des de l'AMPA de l'escola bressol municipal L'Espiga s'afirma que l'estalvi passarà del 0,11 al 0,3% del pressupost de l'Ajuntament. Maria Busquets afirma que estan convençuts que hi haurà massificació perquè actualment hi ha catorze aules en servei de les setze disponibles.

La presidenta de l'AMPA de l'Espiga ha acusat el regidor d'Educació, Pere García, d'actuar per interessos polítics argumentant que al ple va defensar l'obertura del CAP La Florida però tancar el centre educatiu.

Busquets ha afirmat que es va demanar a l'Ajuntament una justificació econòmica del tancament que no s'ha facilitat i que l'AMPA té propostes fetes que ni tan sols ha volgut escoltar l'Ajuntament.


Foto: Una pancarta en contra del tancament a l'EBM L'Espiga / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Santa Perpètua celebra el Dia Internacional de la Ciutat Educadora
29 Nov 2021 11:05 - NataliaSanta Perpètua celebra el Dia Internacional de la Ciutat Educadora

Santa Perpètua se suma a la celebració del Dia Internacional de la Ciutat Educadora, que es commemora [ ... ]

Una vintena de persones s'impliquen en la diagnosi del Pla de Mobilitat
29 Nov 2021 10:27 - NataliaUna vintena de persones s'impliquen en la diagnosi del Pla de Mobilitat

Una vintena de persones van formar part dels itineraris participatius que va organitzar l’Ajuntament [ ... ]

El Casal Popular Pit Roig celebra el seu cinquè aniversari
26 Nov 2021 12:15 - RedaccióEl Casal Popular Pit Roig celebra el seu cinquè aniversari

El Casal Popular Pit Roig organitza diferents activitats en el marc del seu cinquè aniversari. Avui [ ... ]