hola

El Punt de Suport Associatiu, de la Regidoria de Participació i Acció Veïnal, ha posat en marxa una campanya per recollir propostes de formació que tinguin les entitats amb l'objectiu de poder dissenyar un programa formatiu ajustat als interessos de les associacions. La campanya es durà a terme a través del portal de participació https://decidim-santaperpetua.diba.cat/ sota el títol Proposa formacions per a les entitats.

El període de recollida de propostes es mantindrà obert fins al 16 de maig. El Punt de Suport Associatiu organitza de manera periòdica formacions dirigides a les entitats i associacions del nostre municipi. Aquestes formacions pretenen ajudar a millorar la gestió de l'associació i aportar eines que facilitin la tasca diària.

Amb aquesta recollida de propostes es vol implicar a les pròpies entitats en el disseny de les accions formatives i poder-los oferir recursos adaptats a les seves necessitats reals i actuals, segons ha explicat el tècnic de Participació, Toni del Valle.

Toni del Valle ha explicat que la recollida de propostes es farà de manera virtual amb el formulari que es podrà omplir a la plataforma decidim de Santa Perpètua i així al mateix temps es promociona el portal de participació.

La idea de la Regidoria de Participació i Acció Veïnal amb aquesta campanya és poder donar resposta a totes les demandes de formació que facin arribar les entitats, segons ha apuntat del Valle.

El formulari també inclourà àmbits per saber quines són les matèries sobre les quals les entitats tenen necessitats formatives. Des del Punt de Suport Associatiu anima als membres de les entitats a participar perquè per entrar a la plataforma només cal registrar-se amb un correu electrònic i un alies. Toni del Valle ha apuntat que també es demana si tenen preferència per fer les formacions online o presencials.

 

Foto: Imatge d'arxiu d'una de les formacions abans de la pandèmia / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Casal Popular completa l'aforament en la programació del 5è aniversari
29 Nov 2021 11:13 - RedaccióEl Casal Popular completa l'aforament en la programació del 5è aniversari

El Casal Popular Pit roig ha celebrat els cinc anys de local de l'entitat amb aforament complet a totes [ ... ]

SPS Solidària vol que el Ple rebutgi la criminalització de les ongs palestines
29 Nov 2021 11:09 - RedaccióSPS Solidària vol que el Ple rebutgi la criminalització de les ongs palestines

Coincidint amb la celebració el 29 de novembre del Dia Internacional de Solidaritat amb el Poble Palestí, [ ... ]

L'AMPA de l'EBM Can Folguera organitza una xerrada sobre les joguines per infants de 0 a 3 anys
29 Nov 2021 11:34 - NataliaL'AMPA de l'EBM Can Folguera organitza una xerrada sobre les joguines per infants de 0 a 3 anys

L’AMPA de l’Escola Bressol Municipal Can Folguera organitza el proper 2 de desembre una xerrada [ ... ]