hola

El Punt de Suport Associatiu, de la Regidoria de Participació i Acció Veïnal, ha posat en marxa una campanya per recollir propostes de formació que tinguin les entitats amb l'objectiu de poder dissenyar un programa formatiu ajustat als interessos de les associacions. La campanya es durà a terme a través del portal de participació https://decidim-santaperpetua.diba.cat/ sota el títol Proposa formacions per a les entitats.

El període de recollida de propostes es mantindrà obert fins al 16 de maig. El Punt de Suport Associatiu organitza de manera periòdica formacions dirigides a les entitats i associacions del nostre municipi. Aquestes formacions pretenen ajudar a millorar la gestió de l'associació i aportar eines que facilitin la tasca diària.

Amb aquesta recollida de propostes es vol implicar a les pròpies entitats en el disseny de les accions formatives i poder-los oferir recursos adaptats a les seves necessitats reals i actuals, segons ha explicat el tècnic de Participació, Toni del Valle.

Toni del Valle ha explicat que la recollida de propostes es farà de manera virtual amb el formulari que es podrà omplir a la plataforma decidim de Santa Perpètua i així al mateix temps es promociona el portal de participació.

La idea de la Regidoria de Participació i Acció Veïnal amb aquesta campanya és poder donar resposta a totes les demandes de formació que facin arribar les entitats, segons ha apuntat del Valle.

El formulari també inclourà àmbits per saber quines són les matèries sobre les quals les entitats tenen necessitats formatives. Des del Punt de Suport Associatiu anima als membres de les entitats a participar perquè per entrar a la plataforma només cal registrar-se amb un correu electrònic i un alies. Toni del Valle ha apuntat que també es demana si tenen preferència per fer les formacions online o presencials.

 

Foto: Imatge d'arxiu d'una de les formacions abans de la pandèmia / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'Hospital de Mollet registra dos persones ingressades per Covid-19
28 Oct 2021 10:59 - RedaccióL'Hospital de Mollet registra dos persones ingressades per Covid-19

A l’Hospital de Mollet actualment hi ha dues persones ingressades per Covid-19, segons va informar [ ... ]

CASSA instal·la un dipòsit de clor per regar el parc Central
28 Oct 2021 08:49 - NataliaCASSA instal·la un dipòsit de clor per regar el parc Central

La companyia d’aigües CASSA ha finalitzat l’obra d’un dipòsit de clor amb una capacitat de deu [ ... ]

'Tu separes!', nou taller de l'Aula del Parc el 7 de novembre
28 Oct 2021 08:14 - Natalia'Tu separes!', nou taller de l'Aula del Parc el 7 de novembre

L'Aula del Parc programa pel diumenge 7 de novembre l'activitat 'Tu separes!' En aquesta proposta les [ ... ]