hola

Avui han començat les obres d'implantació de vuit passos de vianants intel·ligents a la ciutat. Aquests passos s'il·luminen quan detecten la presència de persones que creuen la calçada així com el senyal vertical que informa del pas de vianants. Aquesta actuació incrementarà la visibilitat per als conductors dels vehicles millorant així la seguretat del trànsit, segons ha destacat la regidora de Via Pública, Olga Valenzuela, que també ha assenyalat que el vianant s'adonarà que travessa el carrer perquè s'il·lumina el pas.

Les obres comencen avui instal·lant el pas intel·ligent al carrer de Joaquin Blume, davant l'accés de la piscina municipal. Els punts on s'ubicaran aquests passos són també a l'inici de la Rambla i a l'avinguda de Mossèn Jacint Verdaguer, tots dos al costat de la rotonda del Pont Vell; a la cruïlla del carrer de Genís Sala amb l'avinguda de Barcelona; a la cruïlla de l'avinguda Estela Ibèrica amb el carrer de Ca n'Andal; a l'avinguda de l'Onze de Setembre al costat de la rotonda dels arbres blancs, a la rotonda de la Florida (situada entre el passeig de la Florida i l'avinguda de l'Estela Ibèrica davant del CAP la Florida), i a la rotonda del Miró (entre l'avinguda de l'Onze de Setembre amb el passeig de la Florida). La regidora ha destacat que són els passos que registren més afluència de vianants i ha afegit que la intenció és implantar aquest sistema a altres vies progressivament.

El projecte no tindrà cap cost per l'Ajuntament, ja que figurava com a millora en el plec de licitació de la instal·lació de 1.950 lluminàries de tecnologia led en l'enllumenat públic, que va impulsar la Regidoria de Canvi Climàtic i Transició Energètica i que es va adjudicar els treballs a l'empresa Electricitat Boquet. El manteniment d'aquests passos es portarà a terme amb la mateixa empresa que gestiona l'enllumenat públic i els semàfors.

 

Foto: La intenció és implantar el sistema a altres vies / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Les bufadores que ha adquirit l'Ajuntament arribaran a La Palma la setmana vinent
15 Oct 2021 13:06 - NataliaLes bufadores que ha adquirit l'Ajuntament arribaran a La Palma la setmana vinent

L'Ajuntament de Santa Perpètua, amb la col·laboració de l'empresa local Due Logística, ja ha enviat [ ... ]

El DOT inicia noves càpsules sobre ofimàtica, identitat digital i xarxes socials
15 Oct 2021 08:24 - NataliaEl DOT inicia noves càpsules sobre ofimàtica, identitat digital i xarxes socials

La Regidoria de Desenvolupament Local posa en marxa aquest mes d'octubre noves càpsules formatives [ ... ]

Tret de sortida de la novena edició del projecte ElectroCatFP
14 Oct 2021 09:36 - NataliaTret de sortida de la novena edició del projecte ElectroCatFP

L'Ajuntament de Santa Perpètua ha començat a preparar la novena edició de l'ElectroCatFP. Representants [ ... ]