hola

El Fons Català de Cooperació ha posat en marxa una campanya per reforçar la importància de la cooperació municipalista. L'objectiu és reivindicar els programes de cooperació que realitzen els ajuntaments i ens supramunicipals. La campanya, que es desenvoluparà fins el mes d'octubre, inclou sis accions de comunicació o eixos estratègics de treball de la cooperació com igualtat de gènere, sanitat, educació, emergència climàtica i refugiats.

L'organisme vol mostrar com aquestes problemàtiques requereixen una resposta global, i molt més, en l'actual context de la pandèmia Covid-19. La campanya, realitzada amb el suport de la Diputació de Barcelona, està centralitzada en un espai web i també tindrà visibilitat a les xarxes socials amb l'etiqueta #DefensaLaCooperació i als canals de Twitter, Facebook i Instagram del Fons Català.

La regidora de Cooperació de l'Ajuntament de Santa Perpètua, Neus Garcia, ha expressat que amb aquesta campanya es reconèixer el paper dels ajuntaments en la cooperació i el Fons Català posa en valor les ajudes dels municipis en relació a la cooperació.

La primera de les sis accions vol fer visible el treball que es fa des dels municipis donant suport a projectes que lluiten per la igualtat de gènere arreu del món, sota el lema “pels drets de totes les dones, defensa la cooperació”. La campanya recull les accions que realitza la cooperació municipalista i testimonis de dones que expliquen com l’acció de la cooperació desencentralitzada al Nord ajuda a les dones del Sud.

 

Foto: Imatge d'arxiu del projecte Impulsant el dret a l’educació de la Fundación Vicente Ferrer del 2019 / Fundació Vicente Ferrer

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Clam contra les violències masclistes
26 Nov 2021 11:08 - RedaccióClam contra les violències masclistes

L'Ajuntament de Santa Perpètua va commemorar ahir el 25N Dia Internacional per a l'erradicació de [ ... ]

El grup Periferia actua a CAM Bernades aquest dissabte
26 Nov 2021 11:30 - RedaccióEl grup Periferia actua a CAM Bernades aquest dissabte

Demà dissabte la CAMissió amb la col·laboració de la Regidoria de Joventut organitza la segona activitat [ ... ]

L'acte institucional per commemorar el 25N serà aquesta tarda a la Sala de Plens
25 Nov 2021 12:05 - NataliaL'acte institucional per commemorar el 25N serà aquesta tarda a la Sala de Plens

L'Ajuntament de Santa Perpètua commemora avui 25N el Dia Internacional per l'erradicació de les violències [ ... ]