hola

El Fons Català de Cooperació ha posat en marxa una campanya per reforçar la importància de la cooperació municipalista. L'objectiu és reivindicar els programes de cooperació que realitzen els ajuntaments i ens supramunicipals. La campanya, que es desenvoluparà fins el mes d'octubre, inclou sis accions de comunicació o eixos estratègics de treball de la cooperació com igualtat de gènere, sanitat, educació, emergència climàtica i refugiats.

L'organisme vol mostrar com aquestes problemàtiques requereixen una resposta global, i molt més, en l'actual context de la pandèmia Covid-19. La campanya, realitzada amb el suport de la Diputació de Barcelona, està centralitzada en un espai web i també tindrà visibilitat a les xarxes socials amb l'etiqueta #DefensaLaCooperació i als canals de Twitter, Facebook i Instagram del Fons Català.

La regidora de Cooperació de l'Ajuntament de Santa Perpètua, Neus Garcia, ha expressat que amb aquesta campanya es reconèixer el paper dels ajuntaments en la cooperació i el Fons Català posa en valor les ajudes dels municipis en relació a la cooperació.

La primera de les sis accions vol fer visible el treball que es fa des dels municipis donant suport a projectes que lluiten per la igualtat de gènere arreu del món, sota el lema “pels drets de totes les dones, defensa la cooperació”. La campanya recull les accions que realitza la cooperació municipalista i testimonis de dones que expliquen com l’acció de la cooperació desencentralitzada al Nord ajuda a les dones del Sud.

 

Foto: Imatge d'arxiu del projecte Impulsant el dret a l’educació de la Fundación Vicente Ferrer del 2019 / Fundació Vicente Ferrer

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Les bufadores que ha adquirit l'Ajuntament arribaran a La Palma la setmana vinent
15 Oct 2021 13:06 - NataliaLes bufadores que ha adquirit l'Ajuntament arribaran a La Palma la setmana vinent

L'Ajuntament de Santa Perpètua, amb la col·laboració de l'empresa local Due Logística, ja ha enviat [ ... ]

El DOT inicia noves càpsules sobre ofimàtica, identitat digital i xarxes socials
15 Oct 2021 08:24 - NataliaEl DOT inicia noves càpsules sobre ofimàtica, identitat digital i xarxes socials

La Regidoria de Desenvolupament Local posa en marxa aquest mes d'octubre noves càpsules formatives [ ... ]

Tret de sortida de la novena edició del projecte ElectroCatFP
14 Oct 2021 09:36 - NataliaTret de sortida de la novena edició del projecte ElectroCatFP

L'Ajuntament de Santa Perpètua ha començat a preparar la novena edició de l'ElectroCatFP. Representants [ ... ]