hola

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha iniciat el procediment d'elecció del Jutge o Jutgessa de Pau de Santa Perpètua i del seu substitut o substituta. El termini de presentació de candidatures s'ha obert avui dimecres 21 d'abril i es perllongarà fins al dia 11 de maig. L'actual jutge de Pau, Serafín Cifuentes, ha anunciat que no es presentarà a l'elecció, càrrec que ha ocupat des de l'any 1995. L'alcaldessa, Isabel Garcia, es va reunir amb Cifuentes la setmana passada en un acte on va agrair-li els seus anys de servei al nostre municipi. A l'acte, que es va celebrar a l'Ajuntament, també va assistir Isidre Casanovas, que ha estat el jutge de pau substitut des de 2009.

Totes les persones que estiguin interessades a ser anomenades per aquest càrrec, poden presentar, sol·licitud al registre general de l'Ajuntament, demanant cita prèvia a l'OAC (935743234) o per registre telemàtic a través del seu tràmit dins de la seu electrònica de l'Ajuntament.

Els requisits exigits són ser major d'edat, tenir nacionalitat espanyola i no presentar cap incompatibilitat ni incórrer en cap de les causes d'incapacitat amb el càrrec que estableix la llei. Les persones interessades hauran de manifestar expressament llur voluntat d'ocupar l'esmentat càrrec i que compleixen tots i cadascun dels requisits previstos a la legislació vigent. Les sol·licituds aniran acompanyades del currículum vitae de la persona aspirant, així com d'una declaració responsable expressa que no incorre en cap causa d'incapacitat ni d'incompatibilitat.

 

Foto: L'alcaldessa amb Serafín Cifuentes i Isidre Casanovas / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]