hola

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha iniciat el procediment d'elecció del Jutge o Jutgessa de Pau de Santa Perpètua i del seu substitut o substituta. El termini de presentació de candidatures s'ha obert avui dimecres 21 d'abril i es perllongarà fins al dia 11 de maig. L'actual jutge de Pau, Serafín Cifuentes, ha anunciat que no es presentarà a l'elecció, càrrec que ha ocupat des de l'any 1995. L'alcaldessa, Isabel Garcia, es va reunir amb Cifuentes la setmana passada en un acte on va agrair-li els seus anys de servei al nostre municipi. A l'acte, que es va celebrar a l'Ajuntament, també va assistir Isidre Casanovas, que ha estat el jutge de pau substitut des de 2009.

Totes les persones que estiguin interessades a ser anomenades per aquest càrrec, poden presentar, sol·licitud al registre general de l'Ajuntament, demanant cita prèvia a l'OAC (935743234) o per registre telemàtic a través del seu tràmit dins de la seu electrònica de l'Ajuntament.

Els requisits exigits són ser major d'edat, tenir nacionalitat espanyola i no presentar cap incompatibilitat ni incórrer en cap de les causes d'incapacitat amb el càrrec que estableix la llei. Les persones interessades hauran de manifestar expressament llur voluntat d'ocupar l'esmentat càrrec i que compleixen tots i cadascun dels requisits previstos a la legislació vigent. Les sol·licituds aniran acompanyades del currículum vitae de la persona aspirant, així com d'una declaració responsable expressa que no incorre en cap causa d'incapacitat ni d'incompatibilitat.

 

Foto: L'alcaldessa amb Serafín Cifuentes i Isidre Casanovas / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Clam contra les violències masclistes
26 Nov 2021 11:08 - RedaccióClam contra les violències masclistes

L'Ajuntament de Santa Perpètua va commemorar ahir el 25N Dia Internacional per a l'erradicació de [ ... ]

El grup Periferia actua a CAM Bernades aquest dissabte
26 Nov 2021 11:30 - RedaccióEl grup Periferia actua a CAM Bernades aquest dissabte

Demà dissabte la CAMissió amb la col·laboració de la Regidoria de Joventut organitza la segona activitat [ ... ]

L'acte institucional per commemorar el 25N serà aquesta tarda a la Sala de Plens
25 Nov 2021 12:05 - NataliaL'acte institucional per commemorar el 25N serà aquesta tarda a la Sala de Plens

L'Ajuntament de Santa Perpètua commemora avui 25N el Dia Internacional per l'erradicació de les violències [ ... ]