hola

L’Aula del Parc programa el diumenge 18 d’abril el taller Art i Ciència a la Riera mitjançant el qual els participants tindran l’oportunitat de sentir la riera de Caldes ben a prop. L’artista Julie i la científica Chelo ajudaran els assistents a conèixer la vida que hi ha dins l’aigua mitjançant els macroinvertebrats, que serviran d’indicadors per descobrir l’estat de salut de la Riera. Aquesta activitat dona el tret de sortida a una nova temporada de l’Aula del Parc.

El regidor de Medi Ambient, Joan Martínez, explica que el taller consisteix en una visita a la riera, on hi haurà “diverses mostres que permetran que els participants puguin veure quin tipus de vida hi ha a la riera a través dels macroinvertebrats”. L’objectiu d’aquesta activitat és que les famílies puguin ser conscients de la importància de la riera i que cal tenir cura d’aquest espai. Martínez detalla que “és un taller molt participatiu i que les persones que assisteixin descobriran la vida que hi ha dins l’aigua de la riera, un lloc on passen coses i que tenim a tocar del nostre municipi”. L’activitat s’adreça a grans i petits i s’iniciarà des de l’Aula del Parc. Les inscripcions són gratuïtes i es poden formalitzar a l’adreça auladelparc@staperpetua.cat fins avui 16 d’abril. Per al desenvolupament de l’activitat es recomana portar calçat adequat per caminar i roba adequada al temps i a l’activitat i aigua per beure. A més, serà necessari portar mascareta. L’activitat es realitzarà d’11 a 13 hores i començarà des de l’edifici de l’aula.

L’Aula del Parc és l’espai que ofereix informació, divulgació i educació sobre les relacions mediambientals i sostenibles entre la ciutadania i la natura. L’aula té la voluntat de continuar oferint activitats durant els propers mesos amb noves propostes, sempre atenent les mesures sanitàries corresponents i condicionades per aquestes. El regidor de Medi Ambient manifesta que “totes les activitats seran a l’aire lliure per poder garantir el distanciament social”


Foto: Riera de Caldes / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Clam contra les violències masclistes
26 Nov 2021 11:08 - RedaccióClam contra les violències masclistes

L'Ajuntament de Santa Perpètua va commemorar ahir el 25N Dia Internacional per a l'erradicació de [ ... ]

El grup Periferia actua a CAM Bernades aquest dissabte
26 Nov 2021 11:30 - RedaccióEl grup Periferia actua a CAM Bernades aquest dissabte

Demà dissabte la CAMissió amb la col·laboració de la Regidoria de Joventut organitza la segona activitat [ ... ]

L'acte institucional per commemorar el 25N serà aquesta tarda a la Sala de Plens
25 Nov 2021 12:05 - NataliaL'acte institucional per commemorar el 25N serà aquesta tarda a la Sala de Plens

L'Ajuntament de Santa Perpètua commemora avui 25N el Dia Internacional per l'erradicació de les violències [ ... ]