hola

Espiral Catalunya ofereix al professorat un curs formatiu que ha titulat El profe que sempre vas voler tenir. La formació anirà a càrrec de la Fundació Pere Tarrés. L’objectiu és complementar la formació dels docents en el context de Necessitats Educatives Especials (NEE).

Es tracta de dos blocs de quatre sessions cadascun. El primer bloc es diu L’alumnat amb necessitats educatives especials (Pautes per al personal docent) i tindrà lloc els dissabtes 27 de març, 10, 17 i 24 d’abril. Les sessions es faran a través de la plataforma Zoom en horari de 9 a 11.30 h.

El segon curs serà Plans individualitzats i protocols d’actuació (Taller de formació per a docents) que està programat per al maig. El preu del curs és de 50 euros i si es fan tots dos té un descompte del 25% i tots dos es queden en 75 euros. Les persones que facin el curs tindran un certificat acreditatiu.

Per a poder assistir a aquesta formació és imprescindible haver contactat amb Espiral Catalunya espiralcatalunya@gmail.com abans del dia 27 de març per a poder formalitzar la matrícula en la Fundació Pere Tarrés i poder així enviar l’enllaç per a la formació. En l’actualitat, més de 25.000 alumnes catalans tenen NEE.

La presidenta d'Espiral Catalunya, Maribel Medina, ha insistit que amb aquesta situació de pandèmia s'ha agreujat la necessitat de tenir professionals formats per poder atendre l'alumnat amb necessitats educatives especials. La formació que planteja Espiral són dos blocs que són complementaris. Medina ha detallat que un és per a pautes per al personal docent i un altre està dissenyat com a taller on rebran eines i material de suport per elaborar plans personalitzats a l'alumnat amb necessitats educatives especials.

El curs es farà online i en directe amb un mínim de vint places. Maribel Medina anima als professionals relacionats amb la docència a apuntar-s'hi.


Foto: El curs online comença aquest dissabte / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Clam contra les violències masclistes
26 Nov 2021 11:08 - RedaccióClam contra les violències masclistes

L'Ajuntament de Santa Perpètua va commemorar ahir el 25N Dia Internacional per a l'erradicació de [ ... ]

El grup Periferia actua a CAM Bernades aquest dissabte
26 Nov 2021 11:30 - RedaccióEl grup Periferia actua a CAM Bernades aquest dissabte

Demà dissabte la CAMissió amb la col·laboració de la Regidoria de Joventut organitza la segona activitat [ ... ]

L'acte institucional per commemorar el 25N serà aquesta tarda a la Sala de Plens
25 Nov 2021 12:05 - NataliaL'acte institucional per commemorar el 25N serà aquesta tarda a la Sala de Plens

L'Ajuntament de Santa Perpètua commemora avui 25N el Dia Internacional per l'erradicació de les violències [ ... ]