hola

Aquest mes han finalitzat les obres del projecte constructiu d'instal·lació de sensors de sobreeiximent i sistemes de retenció de sòlids en tres sobreeixidors situats a la riera de Caldes. L'actuació permetrà retenir els elements sòlids i flotants circulants per la xarxa com les tovalloletes i evitaran que vagin a parar a la riera. Els tres sobreeixidors s'han instal·lat a les sortides de tres col·lectors generals situats a la riera a la confluència del carrer de Mossèn Camil Rossell, al Parc Municipal ( a l'alçada del carrer Prat de la Riba) i a l'aparcament de vehicles de Can Folguera a l’alçada de l'avinguda de Barcelona.

Aquests sistemes de retenció de sòlids permetran que les tovalloletes no acabin distribuïdes per tota la llera o dipositades a la desembocadura del riu Besòs, causant un gran deteriorament de la zona, segons ha recordat la Regidoria de Medi Ambient.

El regidor de Medi Ambient, Joan Martínez, recorda que les tovalloletes han d'anar al contenidor de rebuig i mai al lavabo ni al clavegueram ja que això origina problematiques a les estacions depuradores i comporta que acaben a la llera dels rius i quan venen importants aiguats acaben al mar o a les platges.

Aquesta actuació va ser el projecte més votat per la ciutadania dels pressupostos participatius Proposa i decideix en inversions municipals. Els treballs es van adjudicar a l’empresa Drenatges Urbans del Besòs per un import de 29.178,40 euros.

D'altra banda, aquest 22 de març se celebra el Dia Mundial de l'Aigua, data proposada per la Conferència de les Nacions Unides sobre el Medi Ambient i el Desenvolupament (CNUMAD) a Rio de Janeiro, l'any 1992.El lema d'enguany és #water2me (què és l'aigua per tu) i vol posar èmfasi al valor o al significat que té l'aigua per a cadascú de nosaltres.


Foto: Col·lector ubicat a l'alçada del carrer de Prat de la Riba sota el parc Municipal / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Clam contra les violències masclistes
26 Nov 2021 11:08 - RedaccióClam contra les violències masclistes

L'Ajuntament de Santa Perpètua va commemorar ahir el 25N Dia Internacional per a l'erradicació de [ ... ]

El grup Periferia actua a CAM Bernades aquest dissabte
26 Nov 2021 11:30 - RedaccióEl grup Periferia actua a CAM Bernades aquest dissabte

Demà dissabte la CAMissió amb la col·laboració de la Regidoria de Joventut organitza la segona activitat [ ... ]

L'acte institucional per commemorar el 25N serà aquesta tarda a la Sala de Plens
25 Nov 2021 12:05 - NataliaL'acte institucional per commemorar el 25N serà aquesta tarda a la Sala de Plens

L'Ajuntament de Santa Perpètua commemora avui 25N el Dia Internacional per l'erradicació de les violències [ ... ]