hola

 

Avui ha començat el 'Visquem l’Ajuntament' a l’Escola Santa Perpètua. Aquesta activitat, en la qual l’alumnat de tercer dels centres educatius del municipi visitava l’edifici de l’Ajuntament, va quedar suspesa el curs passat a causa de la Covid-19. La Regidoria d’Educació ha volgut recuperar-la i oferir-la en un format adaptat. Així, seran l’alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia i el regidor d’Educació, Pere García, els que es desplaçaran a les escoles.

Durant el Visquem l’Ajuntament d’aquest curs, l’alumnat podrà realitzar una visita guiada virtual per l’edifici de l’Ajuntament gràcies a un vídeo elaborat per la Unitat municipal de Comunicació en el qual es visiten totes les plantes de la Casa de la Vila per descobrir els serveis que desenvolupa el personal municipal. La sala de Plens, el despatx de l’alcaldessa, el balcó, l’arxiu municipal o les dependències de la Policia Local són alguns dels espais que es poden conèixer en aquest vídeo. Una veu en off anirà explicant a l’alumnat des de la funció de l’arxiu municipal als objectius de la regidoria de Medi Ambient, passant per consergeria o el departament de recursos humans.

Pere García ha explicat que la primera part de l'activitat serà el visionat d'aquest video. Després del visionat del l’audiovisual, l’alumnat podrà fer preguntes a l’alcaldessa i el regidor d’Educació que es desplaçaran als centres educatius. García ha destacat que l'alumnat de tercer fa un treball sobre democràcia i la institució de l'Ajuntament que és molt enriquidora per a tots.

El darrer Visquem l’Ajuntament d’aquest curs serà el dia 7 de juny. En total, 301 alumnes de les escoles del municipi podran gaudir de l’activitat.


Foto: L'activitat ha començat avui a l'Escola Santa Perpètua / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'Hospital de Mollet registra dos persones ingressades per Covid-19
28 Oct 2021 10:59 - RedaccióL'Hospital de Mollet registra dos persones ingressades per Covid-19

A l’Hospital de Mollet actualment hi ha dues persones ingressades per Covid-19, segons va informar [ ... ]

CASSA instal·la un dipòsit de clor per regar el parc Central
28 Oct 2021 08:49 - NataliaCASSA instal·la un dipòsit de clor per regar el parc Central

La companyia d’aigües CASSA ha finalitzat l’obra d’un dipòsit de clor amb una capacitat de deu [ ... ]

'Tu separes!', nou taller de l'Aula del Parc el 7 de novembre
28 Oct 2021 08:14 - Natalia'Tu separes!', nou taller de l'Aula del Parc el 7 de novembre

L'Aula del Parc programa pel diumenge 7 de novembre l'activitat 'Tu separes!' En aquesta proposta les [ ... ]