hola

La preinscripció al curs escolar 2021-2022 s’inicia avui dilluns 15 de març, a segon cicle d’Infantil i Primària i el dimecres 17 de març a Secundària Obligatòria. En ambdós casos, el termini finalitza el 24 de març i tot el procediment es realitzarà de forma telemàtica. La Regidoria d’Educació, situada a la Granja Soldevila, donarà suport a les famílies que tinguin dubtes durant aquest procés de preinscripció.


Santa Perpètua comptarà amb onze línies de P3 i dotze de primer d’ESO, segons les dades provisionals de la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Santa Perpètua. Pel que fa a Primària, set línies de P3 seran a l’escola pública, dos a l’Escola Santa Perpètua i La Florida; una al Bernat de Mogoda, Els Aigüerols i Santiga; i quatre a l’escola concertada (tres al col·legi Sagrada Família i una a l’Escola Tabor), les mateixes que a l’actual curs escolar. Pel que fa a la Secundària, el nou Institut-Escola Santiga, començarà amb dues línies de primer d'ESO. Els Institut Rovira-Forns i Estela Ibèrica tindran tres aules cadascun i pel que fa a les concertades; tres tindrà el Col·legi Sagrada Família i una l’Escola Tabor

El regidor d'Educació, Pere García, ha explicat que aquest any la preinscripció s'ha de fer de manera telemàtica i que aquelles famílies que no tinguin accés a Internet o tinguin dificultats poden demanar cita a través de l'escola on vulguin matricular els seus fills tot i que l'atenció es farà a la Regidoria d'Educació.

García ha recordat que és indispensable tenir certificat digital per fer la preinscripció i si no se'n disposa es pot demanar cita prèvia a l'OAC per tenir-lo.

Una de les novetats del curs 2021-2022 serà la posada en marxa del nou Institut Escola que s'ubicarà a l'actual edifici de l'escola Santiga. El regidor d'Educació ha destacat que aquesta nova oferta educativa és un guany per a Santa Perpètua.

Pere García ha subratllat que el curs 2022-2023 serà el del trasllat de l'alumnat de l'Escola Els Aigüerols a l'edifici del nou Institut Escola que, per ara, es diu Santiga. El nou Institut Escola que s’estrenarà al setembre ha convocat una visita presencial a les instal·lacions del centre en dos torns aquest dimarts 16 de març. Una serà a les 17.30 h i l'altre a les 18h amb les famílies interessades i una xerrada virtual a les 19 h. Per concertar cita cal adreçar-se a les direccions de les escoles Santiga i Els Aigüerols. El regidor d'Educació ha convidat a les famílies a assistir per poder resoldre els dubtes que es puguin tenir.

D’altra banda, la Regidoria ha informat que el Departament d’Educació reduirà les ràtios de P3 a 23 alumnes a tots els grups, inclosa l’escola concertada. “Aquest criteri respon a donar resposta a la reducció de la natalitat i a la voluntat de mantenir els grups existents aquest curs”, ha explicat Educació. Pel que fa a la secundària, la ràtio passarà dels 30 actuals als 27 a partir del proper curs.

El regidor d'Educació, Pere García, ha explicat que aquest criteri respon a donar resposta a la reducció de la natalitat i a la voluntat de mantenir els grups existents aquest curs”. García ha informat que per a P3 el curs vinent hi ha 134 perpetuencs.


Foto: Jornada de portes obertas a l'Escola La Florida / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Les treballadores del SAD convoquen vagues parcials en defensa de les seves condicions de treball
21 Oct 2021 13:02 - RedaccióLes treballadores del SAD convoquen vagues parcials en defensa de les seves condicions de treball

Les treballadores del Servei d’Atenció Domiciliària (SAD) del Consell Comarcal del Vallès Occidental [ ... ]

L'Hospital de Mollet amplia les visites a l'àrea d'hospitalització sense restricció horària
21 Oct 2021 11:29 - RedaccióL'Hospital de Mollet amplia les visites a l'àrea d'hospitalització sense restricció horària

L'Hospital de Mollet ha ampliat les visites a l'àrea d'hospitalització sense restricció horària [ ... ]

La Policia Local organitza una nova campanya de control de patinets elèctrics
18 Oct 2021 09:04 - RedaccióLa Policia Local organitza una nova campanya de control de patinets elèctrics

La Policia Local de Santa Perpètua ha anunciat una nova campanya de control i sanció a les persones [ ... ]