hola

Els Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de Terrassa  van detenir el passat 3 de març un home de 38 anys, nacionalitat espanyola i veí de Polinyà, com a presumpte autor d’onze delictes de robatori amb intimidació a benzineres, la majoria al Vallès, i per delictes d’estafes. El jutge d’instrucció del jutjat de guàrdia de Cerdanyola del Vallès va  decretar el seu ingrés a presó. Entre els delictes que se li imputen figuren dos robatoris violents i un furt en dues benzineres de Santa Perpètua de Mogoda. Es dona la circumstància que, l’arrestat actuava amb un altre home que va ser detingut el passat 11 de febrer a Granollers per dos robatoris amb violència i intimidació a dues benzineres del Vallès Oriental i va ingressar a presó.

Els Mossos expliquen que el modus operandi de l’agressor es repetia en cada cas: durant la tarda o al capvespre l’autor entrava dins l’establiment amb pas decidit, el rostre mig cobert amb gorres i buf, cridant al treballador i exigint la recaptació de la caixa. La policia també informa que sovint feia ús d’una arma blanca per intimidar fins a fer-se amb la recaptació de la caixa. Tot seguit, sortia de l’establiment i fugia del lloc, en algunes ocasions disposava d’un còmplice que vigilava fora mentre es produïa el robatori.

La investigació dels Mossos va permetre relacionar l’home i al seu còmplice, en alguns casos, en 15 fets des de finals de  l’any passat. Cinc robatoris amb violència i intimidació a benzineres i un altre a un comerç de Terrassa,  dos robatoris violents i un furt en dues benzineres de Santa Perpètua de Mogoda, un altre robatori violent a Rubí, una estafa en una benzinera de Sabadell i tres robatoris violents més a benzineres de Ripollet, Lliçà de Vall i al Bages.
Per tots aquests fets els agents van detenir a l’autor i, amb l’autorització del Jutjat d’Instrucció número 2 de Cerdanyola del Vallès, van fer una entrada i registre al seu domicili el dia 5 de març. En el domicili els agents van localitzar molta de la roba que havia utilitzat en els robatoris, passamuntanyes, gorres, una navalla, entre d'altres objectes.


Foto: Els Mossos d'Esquadra han detingut un veí de Polinyà com a pressupte autor de diversos atrcaments a benzineres / Mossos d'Esquadra

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]