hola

Les minideixalleries instal·lades a Santa Perpètua van recollir durant l'any passat un total de 1.550 kg, segons dades de la Regidoria de Medi Ambient En concret, per tipus de deixalles, s’han recollit uns 910 quilos de piles i bateries de mòbils, uns 145 quilos d’aparells electrònics i elèctrics de petit format (com ara telèfons mòbils i carregadors), 260 quilos de bombetes, 160 quilos de CD i DVD, i 65 quilos de cartutxos d’impressores. Les cinc primeres minideixalleries van entrar en servei el 2009, i les 3 restants el 2013, per una xarxa actual de vuit que es troben situades en el Parc Municipal, l' Avinguda Santiga a l'alçada del carrer Escorxador; l'avinguda de Girona, el passeig de la Florida (Parc dels Països Catalans), el passeig de la Florida (a l'alçada de l'avinguda de l'Onze de Setembre), plaça de la Vila, Casals dels Mogoda i plaça Central.

L'empresa Blipvert Recologics, ha informat que les minideixalleries des de la seva implantació al municipi ha recollit hores d’ara "l’extraordinària xifra de 12.710,5 Kg." i afirma que "reduir és el primer pas. Per això, a part del 34,6% global de reciclatge que atorga l’ IDESCAT a Santa Perpètua, volem destacar que, segons el mateix Institut d’ Estadística de Catalunya, pel que fa a la Generació de Residus per Càpita (kg/hab./dia), a Santa Perpètua de Mogoda només es genera 1,10 kg per habitant i dia, davant l’ 1,18 del Vallès Occidental i l’ 1,43 de Catalunya. Una dada a valorar molt positivament".


Foto: Minideixalleria ubicada al passeig de la Florida / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Les treballadores del SAD convoquen vagues parcials en defensa de les seves condicions de treball
21 Oct 2021 13:02 - RedaccióLes treballadores del SAD convoquen vagues parcials en defensa de les seves condicions de treball

Les treballadores del Servei d’Atenció Domiciliària (SAD) del Consell Comarcal del Vallès Occidental [ ... ]

L'Hospital de Mollet amplia les visites a l'àrea d'hospitalització sense restricció horària
21 Oct 2021 11:29 - RedaccióL'Hospital de Mollet amplia les visites a l'àrea d'hospitalització sense restricció horària

L'Hospital de Mollet ha ampliat les visites a l'àrea d'hospitalització sense restricció horària [ ... ]

La Policia Local organitza una nova campanya de control de patinets elèctrics
18 Oct 2021 09:04 - RedaccióLa Policia Local organitza una nova campanya de control de patinets elèctrics

La Policia Local de Santa Perpètua ha anunciat una nova campanya de control i sanció a les persones [ ... ]