hola

El Comitè Feminista de Santa Perpètua de Mogoda va realitzar ahir a la tarda una concentració a la plaça de la Vila amb motiu de la commemoració del 8M Dia Internacional de les Dones. La pluja del matí va fer ajornar l'activitat prevista de pintar un mur i el Comitè va dir que a través de les seves xarxes socials es faria una nova convocatòria en els propers dies.

A la plaça de la Vila membres del Comitè Feminista de Santa Perpètua van llegir un manifest que començava amb el recordatori dels darrers anys amb celebracions multitudinàries del 8M i que la pandèmia no permet repetir aquest 2021. Precisament, el manifest reivindica que la situació d'emergència sanitària ha impactat en drets laborals, socials i civils a les dones.

Des del comitè feminista alerta que l'avantprojecte de llei de llibertats sexuals podria suposar un retrocés i criminalització de les persones sense llar, persones racialitzades o treballadores sexuals.

El manifest també deixa de relleu que l'impacte de la pandèmia ha fet agreujar encara més les situacions de violència cap a les dones i ha incidit en el cas dels desnonaments. Construir rols que trenquin amb els estereotips de gènere i una única xarxa d'educació pública, laica, inclusiva, gratuïta i amb perspectiva feminista són altres de les reivindicacions del Comitè feminista de Santa Perpètua.

El manifest del Comitè Feminista de Santa Perpètua que es va llegir el 8 de març a la plaça de la Vila va finalitzar amb la frase "Juntes, diverses i rebels som imparables. Sempre feministes".


Foto: Un moment de la lectura del manifest del Comitè Feminista / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Clam contra les violències masclistes
26 Nov 2021 11:08 - RedaccióClam contra les violències masclistes

L'Ajuntament de Santa Perpètua va commemorar ahir el 25N Dia Internacional per a l'erradicació de [ ... ]

El grup Periferia actua a CAM Bernades aquest dissabte
26 Nov 2021 11:30 - RedaccióEl grup Periferia actua a CAM Bernades aquest dissabte

Demà dissabte la CAMissió amb la col·laboració de la Regidoria de Joventut organitza la segona activitat [ ... ]

L'acte institucional per commemorar el 25N serà aquesta tarda a la Sala de Plens
25 Nov 2021 12:05 - NataliaL'acte institucional per commemorar el 25N serà aquesta tarda a la Sala de Plens

L'Ajuntament de Santa Perpètua commemora avui 25N el Dia Internacional per l'erradicació de les violències [ ... ]