hola

 

L'Escola Tabor, gràcies a l'aportació de l'AMPA del centre educatiu, gaudeix de quatre xarranques que decoren els patis. Aquests jocs són per a totes les edats, recorda el centre, que afegeix que" en tenim amb les xifres àrabs, amb les xifres romanes, amb la sèrie de Fibonacci i fins i tot una amb lletres gregues, aquelles que utilitzem tan sovint en les Matemàtiques o la Física per representar unitats i magnituds".

L'Escola Tabor recorda que els patis de les escoles són llocs d’esbarjo, "però l’esbarjo no està renyit amb l’aprenentatge".

Enquesta menjador

D'altra banda, el passat mes de febrer el centre va fer arribar una enquesta a les famílies sobre el servei de menjador. Pel que fa al menú, un 60% el considera equilibrat i un 75% entre variat i nutricionalment variat i quant a la manera de presentar el menjar, el 75% opta per fer-ho en plats en detriment de les safates amb diferents apartats.

A gairebé el 60% dels alumnes els agrada el menjar i a un 20% els agrada molt. Pel que fa a l’atenció de mestres i monitors, un 75% dels enquestats la considera bona o molt bona a l’estona del menjar i aquesta valoració és similar pel que fa a l’atenció posterior o anterior al moment de menjar.

Pel que fa a la introducció de noves pràctiques, hi ha una majoria que opta per la introducció de pasta i arròs integral seguida de l’opció pels làctics sense sucre. Altres innovacions, com la tendència al plat únic o la introducció de menjars d’altres cultures, no han estat tan apreciades.

El centre explica que gràcies al resultat d’aquesta enquesta, ja en el menú corresponent als mesos de març i abril de 2021 s'han introduït algunes variacions com la pasta integral.Al llarg dels darrers cursos, seguint indicacions del Departament de salut i de la nutricionista, s'ha reduït, per exemple, el consum de carns vermelles i s'ha introduït major quantitat de proteïna vegetal, segons informa l'Escola Tabor. 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Casal Popular completa l'aforament en la programació del 5è aniversari
29 Nov 2021 11:13 - RedaccióEl Casal Popular completa l'aforament en la programació del 5è aniversari

El Casal Popular Pit roig ha celebrat els cinc anys de local de l'entitat amb aforament complet a totes [ ... ]

SPS Solidària vol que el Ple rebutgi la criminalització de les ongs palestines
29 Nov 2021 11:09 - RedaccióSPS Solidària vol que el Ple rebutgi la criminalització de les ongs palestines

Coincidint amb la celebració el 29 de novembre del Dia Internacional de Solidaritat amb el Poble Palestí, [ ... ]

L'AMPA de l'EBM Can Folguera organitza una xerrada sobre les joguines per infants de 0 a 3 anys
29 Nov 2021 11:34 - NataliaL'AMPA de l'EBM Can Folguera organitza una xerrada sobre les joguines per infants de 0 a 3 anys

L’AMPA de l’Escola Bressol Municipal Can Folguera organitza el proper 2 de desembre una xerrada [ ... ]