hola

 

Avui han entrat en vigor les darreres restriccions aprovades per la Generalitat per controlar la pandèmia de la Covid-19 i que principalment mantenen set dies més les mesures actuals encara que amb petites flexibilitzacions pel que fa al comerç. Els centres comercials i els establiments de més de 400 metres quadrats poden obrir de dilluns a divendres: els centres comercials amb un aforament limitat del 30% i els establiments de més de 400 metres quadrats hauran de delimitar la superfície d'atenció al públic als 400 metres quadrats i mantenir el 30% d’aforament. La restauració dels centres comercials seguirà tancada. El cap de setmana només podran obrir els comerços considerats essencials.
En l’àmbit de l’esport, s’amplia l’aforament d’activitats grupals al 30% en espais tancats i ventilació adequada, i s’amplia l’aforament de les piscines al 50%. En aquest sentit el cap d'esports de l'Ajuntament de Santa Perpètua, Jordi Bonàs, ha informat que la regidoria esta treballant amb la intenció de tornar a programar els cursets de natació i de aquagim a partir de la propera setmana.

Pel que fa a l’àmbit de l’educació, es permetran les sortides escolars amb pernoctació amb el mateix grup bombolla.

Pel que fa als horaris d’obertura dels negocis de restauració i hostaleria, tant les terrasses com a l’interior, podran seguir obrint de 7:30h a 10:30h i de 13h a 16:30h. En la resta d’horaris, aquests negocis poden seguir funcionant per a recollida al mateix establiment per part del client o per a lliurament a domicili.

Es manté vigent la limitació de l’entrada i sortida de persones de Catalunya, exceptuant aquells desplaçaments adequadament justificats, i també el confinament de perímetre comarcal. El confinament nocturn no varia i continua establert entre les 22h i les 6h.


Foto: Imatge d'arxiu de la piscina coberta / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'Hospital de Mollet registra dos persones ingressades per Covid-19
28 Oct 2021 10:59 - RedaccióL'Hospital de Mollet registra dos persones ingressades per Covid-19

A l’Hospital de Mollet actualment hi ha dues persones ingressades per Covid-19, segons va informar [ ... ]

CASSA instal·la un dipòsit de clor per regar el parc Central
28 Oct 2021 08:49 - NataliaCASSA instal·la un dipòsit de clor per regar el parc Central

La companyia d’aigües CASSA ha finalitzat l’obra d’un dipòsit de clor amb una capacitat de deu [ ... ]

'Tu separes!', nou taller de l'Aula del Parc el 7 de novembre
28 Oct 2021 08:14 - Natalia'Tu separes!', nou taller de l'Aula del Parc el 7 de novembre

L'Aula del Parc programa pel diumenge 7 de novembre l'activitat 'Tu separes!' En aquesta proposta les [ ... ]