hola

 

Avui han entrat en vigor les darreres restriccions aprovades per la Generalitat per controlar la pandèmia de la Covid-19 i que principalment mantenen set dies més les mesures actuals encara que amb petites flexibilitzacions pel que fa al comerç. Els centres comercials i els establiments de més de 400 metres quadrats poden obrir de dilluns a divendres: els centres comercials amb un aforament limitat del 30% i els establiments de més de 400 metres quadrats hauran de delimitar la superfície d'atenció al públic als 400 metres quadrats i mantenir el 30% d’aforament. La restauració dels centres comercials seguirà tancada. El cap de setmana només podran obrir els comerços considerats essencials.
En l’àmbit de l’esport, s’amplia l’aforament d’activitats grupals al 30% en espais tancats i ventilació adequada, i s’amplia l’aforament de les piscines al 50%. En aquest sentit el cap d'esports de l'Ajuntament de Santa Perpètua, Jordi Bonàs, ha informat que la regidoria esta treballant amb la intenció de tornar a programar els cursets de natació i de aquagim a partir de la propera setmana.

Pel que fa a l’àmbit de l’educació, es permetran les sortides escolars amb pernoctació amb el mateix grup bombolla.

Pel que fa als horaris d’obertura dels negocis de restauració i hostaleria, tant les terrasses com a l’interior, podran seguir obrint de 7:30h a 10:30h i de 13h a 16:30h. En la resta d’horaris, aquests negocis poden seguir funcionant per a recollida al mateix establiment per part del client o per a lliurament a domicili.

Es manté vigent la limitació de l’entrada i sortida de persones de Catalunya, exceptuant aquells desplaçaments adequadament justificats, i també el confinament de perímetre comarcal. El confinament nocturn no varia i continua establert entre les 22h i les 6h.


Foto: Imatge d'arxiu de la piscina coberta / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]