hola

 

Sense sortir de casa és el nom escollit per Gemma Abasolo per al seu nou programa magazín que s’estrena aquest dilluns 1 de març. L’espai s’emetrà de dilluns a divendres de 18 a 19h.

Abasolo ha explicat que aquesta situació d’emergència sanitària ens ha fet adaptar-nos i “aprendre de nou a gaudir de casa nostra i del nostre entorn”. L’objectiu del programa és “trobar la part positiva de quedar-nos a casa i a Santa Perpètua i sobretot posar en valor tot el que tenim tan a prop com la nostra natura, els comerços, els equipaments, que hem tornat a descobrir”, ha afirmat Abasolo.

El programa comptarà amb moltes seccions interessats per tractar aspectes molt diferents. Comptarà amb una psicòloga, es parlarà de moda, decoració i bellesa de confinament, també de jocs, sèries i pel·lícules i amb comerços locals. Altres temes seran els berenars saludables i el consum responsable. I El Refugi aportarà entreteniment per a infants a casa.

Gemma Abasolo ha destacat que moltes persones necessiten ajuda per saber com afrontar sentiments que ha generat aquesta nova situació i, per això, comptarà amb l'ajuda d'una psicòloga. El programa Sense sortir de casa abordarà temes relacionats amb la situació de confinament com pot ser l'oci, la bellesa o la moda.

Gemma Abasolo ha avançat que cada dia es parlarà amb algun comerciant local perquè són una part molt important per sortir-nos-en d'aquesta situació provocada per la pandèmia. Una de les col·laboracions que tindrà aquesta temporada Sense sortir de casa serà amb l'esplai El Refugi que, segons avança Abasolo, oferirà recursos d'entreteniment per als infants.

D’altra banda, Abasolo també s’encarregarà del Rebombori un espai de música en català que amplia temps i s’emetrà des d'aquesta setmana diàriament de 15 a 16 h.


Foto: Gemma Abasolo / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block
22 Abr 2024 12:21 - RedaccióEl Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block

La primera activitat del projecte Fènix va tenir lloc aquest dissabte 20 d’abril al parc dels Ametller. [ ... ]

L'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient
22 Abr 2024 11:18 - RedaccióL'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient

L'Ajuntament de Santa Perpètua podrà reactivar el Consell Municipal de Medi Ambient després que en [ ... ]

L'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari
19 Abr 2024 12:49 - RedaccióL'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari

L’AFA de l’Escola Bernat de Mogoda recull fins al 26 d’abril llibres i joguines per celebrar el [ ... ]