hola

La Regidoria de Joventut posa en marxa un any més la Mostra d'Ensenyament que manté el format que va iniciar el 2017 amb assessories personalitzades. Aquestes consisteixen a orientar a les persones en el sistema educatiu amb l’objectiu de poder escollir quin itinerari o estudi volen cursar de cara al futur.

La Mostra d'Ensenyament anirà del 22 de març al 30 d'abril, però en aquesta ocasió és indispensable demanar cita prèvia. Les assessories ja es poden demanar trucant al 93 560 51 78 o 635 777 004 (també whatsapp), amb un mail a puntjove@staperpetua.cat, o amb missatges a través del compte d'Instagram @puntjoveSPM o de twitter @JoveSPM.

Les assessories estan adreçades a tothom que vulgui estudiar, i sobretot a qui aquest any comença o canvia, per exemple de l’ESO al Batxillerat o cicles formatius de grau mitjà o superior. Les assessories personalitzades tindran lloc de dilluns a dijous de 16.30 a 19.30 hores i els dimarts també de 10 a 12 hores.

A més de les assessories, el Punt Jove ha previst xerrades amb l'alumnat de 4t d'ESO dels centres educatius perpetuencs èntre el 22 i el 26 de març i una xerrada virtual adreçada a les famílies. Aquesta xerrada està programa per al 22 de març a les 19.30 h a través de la plataforma Zoom. Les famílies interessades han d'enviar un correu previ a puntjove@staperpetua.cat per obtenir l'enllaç.

Nil Altayó farà les consultes de la Mostra d’Ensenyament / L’Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Casal Popular completa l'aforament en la programació del 5è aniversari
29 Nov 2021 11:13 - RedaccióEl Casal Popular completa l'aforament en la programació del 5è aniversari

El Casal Popular Pit roig ha celebrat els cinc anys de local de l'entitat amb aforament complet a totes [ ... ]

SPS Solidària vol que el Ple rebutgi la criminalització de les ongs palestines
29 Nov 2021 11:09 - RedaccióSPS Solidària vol que el Ple rebutgi la criminalització de les ongs palestines

Coincidint amb la celebració el 29 de novembre del Dia Internacional de Solidaritat amb el Poble Palestí, [ ... ]

L'AMPA de l'EBM Can Folguera organitza una xerrada sobre les joguines per infants de 0 a 3 anys
29 Nov 2021 11:34 - NataliaL'AMPA de l'EBM Can Folguera organitza una xerrada sobre les joguines per infants de 0 a 3 anys

L’AMPA de l’Escola Bressol Municipal Can Folguera organitza el proper 2 de desembre una xerrada [ ... ]