hola

Residu Zero SPM va aconseguir recollir uns 80 quilos de residus de l’entorn de la riera de Caldes durant l’activitat Enamorats de la Natura que va organitzat el Catalunya Clean Up Challenge el diumenge 14 de febrer, coincidint amb Sant Valentí, en col·laboració amb 44 entitats més.
L’entitat ha informat que van recollir i documentar a través de l'app Litterati 414 peces d'escombraries. A més també va recollir altres tipus de residus que no van fotografiar ni pujar a l’aplicació. Residu Zero ha volgut agrair «a tots els que es van sumar a aquesta recollida especialment difícil, perquè el clima no va ajudar i va estar plovisquejant tota l'estona, per tot l'esforç realitzat i per cada peça d'escombraries recollida». L’entitat també va destacar que a l’acte va participar el regidor de Medi Ambient, Joan Martínez.

Residu Zero també ha agraït a tots els participants a tot Catalunya que van recollir "altruistament peces d'escombraries i a tots aquells que també es van sumar al repte mundial que es va llançar a través de l'app Litterati perquè no és la nostra escombraria, però si el nostre planeta! Nosaltres vam aconseguir ser número 1 mundial de recollides de Litterati i els 3 primers formàvem part de l'challenge".

Foto: Participants a l'activitat Enamorats de la natura / Residu Zero

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block
22 Abr 2024 12:21 - RedaccióEl Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block

La primera activitat del projecte Fènix va tenir lloc aquest dissabte 20 d’abril al parc dels Ametller. [ ... ]

L'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient
22 Abr 2024 11:18 - RedaccióL'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient

L'Ajuntament de Santa Perpètua podrà reactivar el Consell Municipal de Medi Ambient després que en [ ... ]

L'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari
19 Abr 2024 12:49 - RedaccióL'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari

L’AFA de l’Escola Bernat de Mogoda recull fins al 26 d’abril llibres i joguines per celebrar el [ ... ]