hola

Les escoles de Santa Perpètua han convocat les jornades de portes obertes després que la Generalitat de Catalunya hagi anunciat que la preinscripció per al proper curs escolar 2021-2022 serà del 15 al 24 de març per a l’educació infantil de segon cicle i primària. L’objectiu d’aquesta activitat és donar a conèixer els centres i facilitar a les famílies tota la informació que els pugui interessar com a pas previ a la preinscripció. Les portes obertes també s’han adaptat a la pandèmia i per poder complir amb totes les mesures de seguretat obligatòries i necessàries enguany cal demanar cita prèvia per poder assistir presencialment.

L’Escola Bernat de Mogoda celebrarà les jornades els dies 1 i 3 de març, mentre que l’Escola Santiga ho farà el dia 2, ambdues en horari de 17 a 19 hores. L'Escola La Florida ha convocat a les famílies en dues jornades, els dies 4 i 10 de març, de 17 a 19.30 hores, mentre que l'Escola Aigüerols atendrà les atendrà les famílies el dia 12 de març de 17.30 a 19.30 hores. Per la seva part, l’Escola Santa Perpètua també les farà en dues jornades: l’11 de març de 17 a 19 hores i el dia 13, de 10 a 13 h. L’Escola Barcanova també obrirà les portes a les famílies el dia 27 de febrer, de 12 a 14 hores.

La Regidoria d’Educació ha insistit que per poder participar a les portes obertes és imprescindible demanar cita prèvia al centre educatiu que es vulgui visitar. També ha recordat que l’alumnat que entri a P3 al setembre a les escoles Els Aigüerols i Santiga iniciarà l’educació infantil de segon cicle a cada centre, respectivament, però que la previsió és que al curs 2022-2023 es fusionin les escoles i tot l’alumnat es traslladi a l’edifici del Santiga.

Per la seva part, els dos centres concertats del municipi també han convocat portes obertes. L’Escola Tabor les celebrarà el 27 de febrer, de 9 a 14 hores, mentre que el Col·legi Sagrada Família les duu a terme els divendres dels mesos de febrer i març a les 17.30 hores, a través de visites concertades en diferents dies i horaris de manera presencial o telemàtica.

D’altra banda, la preinscripció per a l’Educació Secundària Obligatòria serà del 17 al 24 de març. Per donar a conèixer la seva oferta, els instituts Estela Ibèrica i Rovira-Forns han convocat xerrades informatives a les famílies els dies 10 i 11 de març, respectivament a les 18 hores. Pel que fa al nou Institut Escola que s'estrenarà al setembre a l'actual edifici de l'Escola Santiga, s'ha convocat una trobada amb les famílies interessades el dia 16 de març a les 17.30 hores.


Foto; Escola Santiga / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block
22 Abr 2024 12:21 - RedaccióEl Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block

La primera activitat del projecte Fènix va tenir lloc aquest dissabte 20 d’abril al parc dels Ametller. [ ... ]

L'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient
22 Abr 2024 11:18 - RedaccióL'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient

L'Ajuntament de Santa Perpètua podrà reactivar el Consell Municipal de Medi Ambient després que en [ ... ]

L'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari
19 Abr 2024 12:49 - RedaccióL'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari

L’AFA de l’Escola Bernat de Mogoda recull fins al 26 d’abril llibres i joguines per celebrar el [ ... ]