hola

Les treballadores del Servei d'Atenció Domiciliària (SAD) del Consell Comarcal del Vallès Occidental reclamen que l'empresa concessionària del servei, People Plus Innovation, els pagui l'augment de sou que tenien pactat i que figura en el plec de clàusules amb el que va guanyar l'adjudicació.

El sindicat Comissions Obreres informa que la companyia va guanyar la licitació del servei per als anys 2020 i 2021 perquè es va comprometre a apujar el sou un 3%, però encara no ha fet efectiu aquest increment salarial. El sindicat acusa el govern comarcal d'actuar amb "passivitat".

CCOO creu que el Consell Comarcal s'ha de fer responsable que l'empresa compleixi les condicions del contracte d'adjudicació del servei, segons ha expressat M. Àngeles Pérez, representant del comitè d'empresa.

CCOO considera lamentable que el Consell Comarcal posi aquesta clàusula en el Plec i la valori i després "accepti que l’empresa la incompleixi sense la més mínima acció". El sindicat demana la immediata aplicació de la clàusula amb efectes retroactius, una sanció a l’empresa i la valoració de la rescissió del contracte.

M. Àngeles Pérez, representant del comitè d'empresa, explica que People Plus deu una mitjana de 200 euros a cada treballadora del Servei d'Atenció Domiciliària

Les treballadores familiars i les auxiliars de la llar del Servei d’Atenció Domiciliària (SAD) del Consell Comarcal del Vallès Occidental ja van realitzar mobilitzacions l'estiu passat per exigir unes condicions òptimes de seguretat i salut tant per a elles com per als usuaris i les usuàries del servei. La representant de les treballadores del SAD també ha explicat que es registren moltes incidències en el servei que ofereix l'empresa adjudicataria que afecten a la seva qualitat i que després pateixen els usuaris. Perez considera que les administracions també son conscients d'aquestes deficiències del servei.


Foto: Concentració aquest estiu de les treballadores del SAD a la plaça de l'Ajuntament / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Casal Popular completa l'aforament en la programació del 5è aniversari
29 Nov 2021 11:13 - RedaccióEl Casal Popular completa l'aforament en la programació del 5è aniversari

El Casal Popular Pit roig ha celebrat els cinc anys de local de l'entitat amb aforament complet a totes [ ... ]

SPS Solidària vol que el Ple rebutgi la criminalització de les ongs palestines
29 Nov 2021 11:09 - RedaccióSPS Solidària vol que el Ple rebutgi la criminalització de les ongs palestines

Coincidint amb la celebració el 29 de novembre del Dia Internacional de Solidaritat amb el Poble Palestí, [ ... ]

L'AMPA de l'EBM Can Folguera organitza una xerrada sobre les joguines per infants de 0 a 3 anys
29 Nov 2021 11:34 - NataliaL'AMPA de l'EBM Can Folguera organitza una xerrada sobre les joguines per infants de 0 a 3 anys

L’AMPA de l’Escola Bressol Municipal Can Folguera organitza el proper 2 de desembre una xerrada [ ... ]