hola

Les treballadores del Servei d'Atenció Domiciliària (SAD) del Consell Comarcal del Vallès Occidental reclamen que l'empresa concessionària del servei, People Plus Innovation, els pagui l'augment de sou que tenien pactat i que figura en el plec de clàusules amb el que va guanyar l'adjudicació.

El sindicat Comissions Obreres informa que la companyia va guanyar la licitació del servei per als anys 2020 i 2021 perquè es va comprometre a apujar el sou un 3%, però encara no ha fet efectiu aquest increment salarial. El sindicat acusa el govern comarcal d'actuar amb "passivitat".

CCOO creu que el Consell Comarcal s'ha de fer responsable que l'empresa compleixi les condicions del contracte d'adjudicació del servei, segons ha expressat M. Àngeles Pérez, representant del comitè d'empresa.

CCOO considera lamentable que el Consell Comarcal posi aquesta clàusula en el Plec i la valori i després "accepti que l’empresa la incompleixi sense la més mínima acció". El sindicat demana la immediata aplicació de la clàusula amb efectes retroactius, una sanció a l’empresa i la valoració de la rescissió del contracte.

M. Àngeles Pérez, representant del comitè d'empresa, explica que People Plus deu una mitjana de 200 euros a cada treballadora del Servei d'Atenció Domiciliària

Les treballadores familiars i les auxiliars de la llar del Servei d’Atenció Domiciliària (SAD) del Consell Comarcal del Vallès Occidental ja van realitzar mobilitzacions l'estiu passat per exigir unes condicions òptimes de seguretat i salut tant per a elles com per als usuaris i les usuàries del servei. La representant de les treballadores del SAD també ha explicat que es registren moltes incidències en el servei que ofereix l'empresa adjudicataria que afecten a la seva qualitat i que després pateixen els usuaris. Perez considera que les administracions també son conscients d'aquestes deficiències del servei.


Foto: Concentració aquest estiu de les treballadores del SAD a la plaça de l'Ajuntament / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Les bufadores que ha adquirit l'Ajuntament arribaran a La Palma la setmana vinent
15 Oct 2021 13:06 - NataliaLes bufadores que ha adquirit l'Ajuntament arribaran a La Palma la setmana vinent

L'Ajuntament de Santa Perpètua, amb la col·laboració de l'empresa local Due Logística, ja ha enviat [ ... ]

El DOT inicia noves càpsules sobre ofimàtica, identitat digital i xarxes socials
15 Oct 2021 08:24 - NataliaEl DOT inicia noves càpsules sobre ofimàtica, identitat digital i xarxes socials

La Regidoria de Desenvolupament Local posa en marxa aquest mes d'octubre noves càpsules formatives [ ... ]

Tret de sortida de la novena edició del projecte ElectroCatFP
14 Oct 2021 09:36 - NataliaTret de sortida de la novena edició del projecte ElectroCatFP

L'Ajuntament de Santa Perpètua ha començat a preparar la novena edició de l'ElectroCatFP. Representants [ ... ]