hola

El consell d'alcaldes i alcaldesses dels onze municipis de referència de la Fundació Sanitària Mollet s’han reunit aquesta setmana de manera telemàtica i ha fet balanç de la tercera onada de la pandèmia, que sembla que disminueix, i del tancament de l'exercici del 2020. L’alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, va assistir a la trobada. El consell ha destacat els professionals de la Fundació Sanitària de Mollet que «han donat una extraordinària resposta personal de gran qualitat humana durant tots els brots de la pandèmia»

El projecte d’ampliació de les Urgències de l’Hospital de Mollet, que incrementa els espais d'atenció i la qualitat de les instal·lacions, serà una realitat properament, segons ha explicat la Fundació Sanitària en un comunicat. També explica que l’esforç col·lectiu dels professionals ha permès tancar l'exercici amb una reducció del 25% de la llista d'espera quirúrgica i de totes les llistes de consultes especialitzades ambulatòries malgrat les dificultats afegides provocades per la Covid-19 al llarg de tot el 2020.

El tancament econòmic de l’entitat serà positiu i «permetrà afrontar possibles millores i necessitats de cara al proper 2021». A més la fundació ha explicat que s’inicien els treballs per a l’elaboració participada del proper pla estratègic de la Fundació Sanitària Mollet on l’aportació de la ciutadania de cada municipi tindrà «un paper rellevant».

La FSM ha agraït la tasca col·lectiva dels municipis pel seu suport durant l’any de la Covid-19 així com la feina de cada consistori per fomentar les mesures de prevenció en el territori.

Foto: Personal sanitari de l'Hospital de Mollet durant la primera onada / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Santa Perpètua celebra el Dia de les Persones amb Diversitat Funcional
03 Des 2021 13:24 - NataliaSanta Perpètua celebra el Dia de les Persones amb Diversitat Funcional

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda se suma a la celebració del Dia Internacional de les Persones [ ... ]

L'Ajuntament obre la convocatòria per a l’atorgament de tres parades del Mercat Municipal
03 Des 2021 13:11 - NataliaL'Ajuntament obre la convocatòria per a l’atorgament de tres parades del Mercat Municipal

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha obert el procés per a l'atorgament de tres parades del [ ... ]

La Fira Nadal dona el tret de sortida el 12 de desembre a la programació de les festes
03 Des 2021 11:21 - NataliaLa Fira Nadal dona el tret de sortida el 12 de desembre a la programació de les festes

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda i les entitats i comerços han dissenyat la programació Nadal [ ... ]