hola

El consell d'alcaldes i alcaldesses dels onze municipis de referència de la Fundació Sanitària Mollet s’han reunit aquesta setmana de manera telemàtica i ha fet balanç de la tercera onada de la pandèmia, que sembla que disminueix, i del tancament de l'exercici del 2020. L’alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, va assistir a la trobada. El consell ha destacat els professionals de la Fundació Sanitària de Mollet que «han donat una extraordinària resposta personal de gran qualitat humana durant tots els brots de la pandèmia»

El projecte d’ampliació de les Urgències de l’Hospital de Mollet, que incrementa els espais d'atenció i la qualitat de les instal·lacions, serà una realitat properament, segons ha explicat la Fundació Sanitària en un comunicat. També explica que l’esforç col·lectiu dels professionals ha permès tancar l'exercici amb una reducció del 25% de la llista d'espera quirúrgica i de totes les llistes de consultes especialitzades ambulatòries malgrat les dificultats afegides provocades per la Covid-19 al llarg de tot el 2020.

El tancament econòmic de l’entitat serà positiu i «permetrà afrontar possibles millores i necessitats de cara al proper 2021». A més la fundació ha explicat que s’inicien els treballs per a l’elaboració participada del proper pla estratègic de la Fundació Sanitària Mollet on l’aportació de la ciutadania de cada municipi tindrà «un paper rellevant».

La FSM ha agraït la tasca col·lectiva dels municipis pel seu suport durant l’any de la Covid-19 així com la feina de cada consistori per fomentar les mesures de prevenció en el territori.

Foto: Personal sanitari de l'Hospital de Mollet durant la primera onada / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Les bufadores que ha adquirit l'Ajuntament arribaran a La Palma la setmana vinent
15 Oct 2021 13:06 - NataliaLes bufadores que ha adquirit l'Ajuntament arribaran a La Palma la setmana vinent

L'Ajuntament de Santa Perpètua, amb la col·laboració de l'empresa local Due Logística, ja ha enviat [ ... ]

El DOT inicia noves càpsules sobre ofimàtica, identitat digital i xarxes socials
15 Oct 2021 08:24 - NataliaEl DOT inicia noves càpsules sobre ofimàtica, identitat digital i xarxes socials

La Regidoria de Desenvolupament Local posa en marxa aquest mes d'octubre noves càpsules formatives [ ... ]

Tret de sortida de la novena edició del projecte ElectroCatFP
14 Oct 2021 09:36 - NataliaTret de sortida de la novena edició del projecte ElectroCatFP

L'Ajuntament de Santa Perpètua ha començat a preparar la novena edició de l'ElectroCatFP. Representants [ ... ]