hola

El Col·legi Sagrada Família ha començat el nou any amb una nova web corporativa (www.safasp.net) totalment renovada i adaptada als condicionants de la situació sanitària provocada per la pandèmia, segons ha explicat el centre en un comunicat. El col·legi manifesta que les millores en el disseny n’afavoreixen la navegabilitat i propicien el desenvolupament de tasques i accions que fins fa poc només eren possibles des de la presencialitat.
Algunes de les noves funcionalitats que incorpora la web són les visites virtuals interactives en 3D,  reculls de faqs (preguntes freqüents), accés directe a l'espai de matriculacions amb la possibilitat de concertar entrevistes,  formularis de contacte, espai d'exalumnes, borsa de treball, etc.

Dia de la Pau
D'altra banda, la celebració anual del Dia de la Pau ha esdevingut "un dels actes més entranyables i recordats per l’alumnat del Col·legi Sagrada Família". A més d’educar en els valors de la concòrdia, la tolerància, la solidaritat i el respecte als drets humans, l’esdeveniment permet d’estrènyer els vincles de la comunitat educativa entorn d’una causa comuna, segons expressa el Col·legi Sagrada Família

En aquesta edició, la situació sanitària no ha permès una celebració conjunta al pati, com era habitual. No obstant això, tot el col·legi ha col·laborat en l’elaboració de coloms farcits de missatges de pau i d’esperança.


Foto: Celebreació del Dia de la Pau / Col·legi Sagrada Família

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Clam contra les violències masclistes
26 Nov 2021 11:08 - RedaccióClam contra les violències masclistes

L'Ajuntament de Santa Perpètua va commemorar ahir el 25N Dia Internacional per a l'erradicació de [ ... ]

El grup Periferia actua a CAM Bernades aquest dissabte
26 Nov 2021 11:30 - RedaccióEl grup Periferia actua a CAM Bernades aquest dissabte

Demà dissabte la CAMissió amb la col·laboració de la Regidoria de Joventut organitza la segona activitat [ ... ]

L'acte institucional per commemorar el 25N serà aquesta tarda a la Sala de Plens
25 Nov 2021 12:05 - NataliaL'acte institucional per commemorar el 25N serà aquesta tarda a la Sala de Plens

L'Ajuntament de Santa Perpètua commemora avui 25N el Dia Internacional per l'erradicació de les violències [ ... ]