hola

 

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda va realitzar el 19 de gener un acte de reconeixement a Cáritas per la seva llarga trajectòria dedicada a la distribució de lots d’aliments entre les famílies més vulnerables del municipi. El Consistori va fer aquest reconeixement un cop l’entitat ha deixat de fer aquesta tasca social

L’acte va comptar amb la presència de l’alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia; la regidora de Serveis Socials, Infància i Adolescència, Ana Bajo; i tècnics municipals de l’Àrea de Ciutadania i Serveis a les Persones. En representació de Cáritas van assistir el mossèn de la Parròquia de Santa Perpètua, Mario Jurado, i les voluntàries Pepita Humet i Maria Carme Juliana. Amb aquest acte, l’Ajuntament ha volgut reconèixer la tasca de l’entitat en favor dels més vulnerables i la seva contribució a la cohesió social. Actualment Càritas realitzava la distribució de lots d’aliments entre una vuitantena de famílies del municipi derivades des de la Regidoria de Serveis Socials.

La regidora de l’àrea, Ana Bajo, va agrair públicament “tot el que han fet les persones voluntàries de Càritas durant aquests més de 20 anys que han portat a terme la distribució d’aliments” i va afegir que “us trobarem molt a faltar”. Per la seva banda, Carme Juliana va explicar que la decisió de deixar de fer la distribució d’aliments a famílies vulnerables està motivada perquè la majoria de les voluntàries, “gairebé totes ens estem fer molt grans i la pandèmia també ens ha atabalat molt” i va afegir que “també sembla que des de l’Ajuntament s’aposta per un únic punt de distribució d’aliments”. Segons Juliana tots aquests condicionants han contribuït a que després de més de 20 anys de servei s’hagi optat per deixar de prestar-lo. Juliana explica que la distribució d’aliments a les famílies vulnerables es feia un cop al mes, en dos torns “un dia ateníem a 40 famílies i un altre a l’altra meitat de les famílies que ens derivaven els Serveis Socials municipals”

Fins ara la distribució d’aliments la compartien Càritas Parroquial i el Cabàs Solidari però actualment aquesta tasca de voluntariat correspon a l’entitat amb seu als baixos de l’edifici de Joves, a prop de la Regidoria de Serveis Socials i al costat del Rober de Càritas. Sobre aquest servei Juliana ha confirmat que continuarà funcionant com ara ja que són altres voluntàries de Càritas les que fan aquesta tasca. La representant de Càritas ha explicat que algunes voluntàries de la distribució d’aliments es dedicaran dins de la Parròquia a altres tasques d’ajuda social. Carme Juliana també ha agrait l’acte de reconeixement que els ha fet l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda durant aquest mes de gener. En aquest sentit va expressar que “agrada” rebre aquest reconeixement a la tasca realitzada durant més de vint any.


Foto: Acte d'homenatge a Càritas / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Clam contra les violències masclistes
26 Nov 2021 11:08 - RedaccióClam contra les violències masclistes

L'Ajuntament de Santa Perpètua va commemorar ahir el 25N Dia Internacional per a l'erradicació de [ ... ]

El grup Periferia actua a CAM Bernades aquest dissabte
26 Nov 2021 11:30 - RedaccióEl grup Periferia actua a CAM Bernades aquest dissabte

Demà dissabte la CAMissió amb la col·laboració de la Regidoria de Joventut organitza la segona activitat [ ... ]

L'acte institucional per commemorar el 25N serà aquesta tarda a la Sala de Plens
25 Nov 2021 12:05 - NataliaL'acte institucional per commemorar el 25N serà aquesta tarda a la Sala de Plens

L'Ajuntament de Santa Perpètua commemora avui 25N el Dia Internacional per l'erradicació de les violències [ ... ]