hola

L’empresa municipal Mogoda Serveis ha mostrat la seva preocupació per la crema de contenidors que en les darreres setmanes s’ha registrat a la ciutat, la darrera aquest dimarts 26 de gener. El foc es va originar en uns contenidors situats al carrer de García Nieto. La Policia Local investiga els fets per determinar l’autoria de l’incendi.

El gerent de Mogoda Serveis, Jaume García, ha explicat que en la crema de contenidors es registren incidents de dos tipus: imprudència o intencionat. En aquest sentit assenyala que a vegades algú diposita les cendres sense assegurar-se que estan ben apagades i s’origina un petit incendi en l’interior. La setmana passada es va registrar a la Florida la crema de dos contenidors de rebuig amb restes de carbó a dins. D’altra banda, també s’han detectat incendis de manera intencionada originats per una bretolada. Jaume García recorda que aquesta imprudència o bretolada també posa en perill la resta de contenidors i els vehicles estacionats al seu voltant.

El gerent informa que aquestes actituds incíviques tenen un cost per a la butxaca de la ciutadania. El preu d’un contenidor de rebuig o d’envasos és d’uns 200 euros més IVA però si és de paper o vidre el preu s’eleva fins els 700 o 800 euros. Garcia ha demanat a la ciutadania que s’asseguri bé de no dipositar cendres enceses als contenidors i si detecta alguna persona fent una bretolada ho comuniqui a la Policia Local.


Foto: Grup de contenidors cremats aquesta setmana al carrer de Garcia Nieto / Mogoda Serveis

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Les treballadores del SAD convoquen vagues parcials en defensa de les seves condicions de treball
21 Oct 2021 13:02 - RedaccióLes treballadores del SAD convoquen vagues parcials en defensa de les seves condicions de treball

Les treballadores del Servei d’Atenció Domiciliària (SAD) del Consell Comarcal del Vallès Occidental [ ... ]

L'Hospital de Mollet amplia les visites a l'àrea d'hospitalització sense restricció horària
21 Oct 2021 11:29 - RedaccióL'Hospital de Mollet amplia les visites a l'àrea d'hospitalització sense restricció horària

L'Hospital de Mollet ha ampliat les visites a l'àrea d'hospitalització sense restricció horària [ ... ]

La Policia Local organitza una nova campanya de control de patinets elèctrics
18 Oct 2021 09:04 - RedaccióLa Policia Local organitza una nova campanya de control de patinets elèctrics

La Policia Local de Santa Perpètua ha anunciat una nova campanya de control i sanció a les persones [ ... ]