hola

L’Ajuntament de Santa Perpètua intensifica el control de rosegadors amb la instal·lació de sis papereres trampa en diversos carrers de la ciutat. Aquesta mesura s’uneix als tractaments mensuals de desratització que efectua l’Ajuntament en la xarxa de clavegueram per a erradicar la presència de rosegadors en els espais públics i evitar possibles plagues. Les noves papereres s’han instal·lat en llocs on s’ha detectat o s’han rebut queixes ciutadanes de presència de rosegadors.

La Regidoria de Salut Pública ha informat que en el parc Central s’han ubicat dues papereres; una altra està al passeig de la Florida cantonada amb el Camí de la Granja, substituint els paranys que es van instal·lar en el seu dia per eliminar les rates; dues papereres més se situen al carrer de Lluís Companys cantonada amb el carrer de Ramon d’Abadal (a la zona propera als contenidors); i la darrera, al carrer d’Eugeni d’Ors.

La regidora de Salut Pública, Sandra Gómez, ha explicat que les papereres trampa reforçaran les campanyes de prevenció i desratització que duu a terme l’Ajuntament i que la intenció del Consistori ha estat ubicar aquests nous elements en aquells espais públics on s’ha detectat la presència de rosegadors. A més, ha recordat que amb motiu del confinament domiciliari a causa de la pandèmia, la natura també ha recuperat terreny que els humans li havien pres i s’ha detectat major proliferació d’animals, entre ells els rosegadors.

Foto: Una de les papereres trampa al parc Central / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Clam contra les violències masclistes
26 Nov 2021 11:08 - RedaccióClam contra les violències masclistes

L'Ajuntament de Santa Perpètua va commemorar ahir el 25N Dia Internacional per a l'erradicació de [ ... ]

El grup Periferia actua a CAM Bernades aquest dissabte
26 Nov 2021 11:30 - RedaccióEl grup Periferia actua a CAM Bernades aquest dissabte

Demà dissabte la CAMissió amb la col·laboració de la Regidoria de Joventut organitza la segona activitat [ ... ]

L'acte institucional per commemorar el 25N serà aquesta tarda a la Sala de Plens
25 Nov 2021 12:05 - NataliaL'acte institucional per commemorar el 25N serà aquesta tarda a la Sala de Plens

L'Ajuntament de Santa Perpètua commemora avui 25N el Dia Internacional per l'erradicació de les violències [ ... ]