hola

L’Ajuntament de Santa Perpètua intensifica el control de rosegadors amb la instal·lació de sis papereres trampa en diversos carrers de la ciutat. Aquesta mesura s’uneix als tractaments mensuals de desratització que efectua l’Ajuntament en la xarxa de clavegueram per a erradicar la presència de rosegadors en els espais públics i evitar possibles plagues. Les noves papereres s’han instal·lat en llocs on s’ha detectat o s’han rebut queixes ciutadanes de presència de rosegadors.

La Regidoria de Salut Pública ha informat que en el parc Central s’han ubicat dues papereres; una altra està al passeig de la Florida cantonada amb el Camí de la Granja, substituint els paranys que es van instal·lar en el seu dia per eliminar les rates; dues papereres més se situen al carrer de Lluís Companys cantonada amb el carrer de Ramon d’Abadal (a la zona propera als contenidors); i la darrera, al carrer d’Eugeni d’Ors.

La regidora de Salut Pública, Sandra Gómez, ha explicat que les papereres trampa reforçaran les campanyes de prevenció i desratització que duu a terme l’Ajuntament i que la intenció del Consistori ha estat ubicar aquests nous elements en aquells espais públics on s’ha detectat la presència de rosegadors. A més, ha recordat que amb motiu del confinament domiciliari a causa de la pandèmia, la natura també ha recuperat terreny que els humans li havien pres i s’ha detectat major proliferació d’animals, entre ells els rosegadors.

Foto: Una de les papereres trampa al parc Central / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'Hospital de Mollet registra dos persones ingressades per Covid-19
28 Oct 2021 10:59 - RedaccióL'Hospital de Mollet registra dos persones ingressades per Covid-19

A l’Hospital de Mollet actualment hi ha dues persones ingressades per Covid-19, segons va informar [ ... ]

CASSA instal·la un dipòsit de clor per regar el parc Central
28 Oct 2021 08:49 - NataliaCASSA instal·la un dipòsit de clor per regar el parc Central

La companyia d’aigües CASSA ha finalitzat l’obra d’un dipòsit de clor amb una capacitat de deu [ ... ]

'Tu separes!', nou taller de l'Aula del Parc el 7 de novembre
28 Oct 2021 08:14 - Natalia'Tu separes!', nou taller de l'Aula del Parc el 7 de novembre

L'Aula del Parc programa pel diumenge 7 de novembre l'activitat 'Tu separes!' En aquesta proposta les [ ... ]